Pełno ich na allegro itp. Co o nich myślicie? Da się w tym nosić dziecko, czy lepiej nie?
Pełno ich na allegro itp. Co o nich myślicie? Da się w tym nosić dziecko, czy lepiej nie?
temat już raczej był
dla mnie to torba, szkoda kasy; ja w każdym razie nie polecam
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
temat był bo go sama zakładałam. Miałam nosidło typu Premax, naprawdę szkoda kasy, mając chustę zauważyłam ogromną róznicę w komforcie moim i dziecka
Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)
O, Premaxx to moja pierwsza "chusta"Ja myślałam wtedy, że mam chustę. Naprawdę lepiej te pieniądze przeznaczyć na kółkową albo wiązaną, z pożytkiem dla siebie i dziecka.
Aga,
mama Zosi (14.01.2008), Adasia (13.12.2005 - 34 tc, 1180 g) i Lili (18.01.2012)
Nie warto. Nie kupuj! Ja niczego nie świadoma kupiłam - dziecka nijak się w to nie da wsadzić, ani wygodnie ułożyć na sobie. Tragedia. I zastanawiam się co teraz z tym zrobić, bo na torbę też się nie nadajeI zła jestem na siebie, bo te kasę wolałabym na coś innego wydać...
Dzięki
Ja takie dostałam, próbowałam malca włożyć ale jakoś oboje niepewnie się czuliśmy, więc szybko zrezygnowałam. Ale myślałam że to może tylko kwestia wprawy czy co...![]()