spoko, mogę Ci pomóc![]()
spoko, mogę Ci pomóc![]()
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
dzięki, kochana jesteś, ale chyba odpuszczę, może ktoś inny się skusi?
dlaczego ja wcześniej tu nie trafiłam? Katja nigdy mi się nie podobała i dziwiły mnie te westchnienia zachwytu, aż do pewnych zdjęć chyba hexi w zimie tego roku. Potem zobaczyłam ją na żywo i powaliła mnie na kolana. Mam z wełną, piękna i nośna i chyba nigdy nie sprzedam. Serio, chyba predzej pawie puszczę![]()
no dobra, doszła i moja (dzięki Marta) i tak zareagowała na nią Kostka:
myślicie, że jej się podobało?![]()
K. 2009M. 2012
o... fajnie, że już jest)Jak się nosi? Bosko, co ?
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
no i po co zagladalam w ten watek? po co?
tak sie skutecznie bronilam przed pasiakami: ze pstrokate, oczoplasowate itede, itepe... i co? zamowilam katje z welna!
z torbami mnie puscicietorbami pelnymi chust
![]()
---------------------------------
Olek _2007 i Emilka_2009
a ja myślałam, żeby moją sprzedać, bo jednak kolory nie moje, ale parę razy założyłam celem upewnienia się w decyzji i... wpadłam. Nosi rewelacyjnie, zupełnie nie czuję tych 9 kg (w innej chuście czuję - dlatego piszę), a wizualnie wcale nie jest źle.
(wiem, wiem, zaraz na mnie naskoczycie, że śliczna jest, też tak myślałam, kupując, ale później mi przeszło). No ale nosi ładnie, więc niech jej będzie
![]()
2 + 7 (2005-2018)
A warto kupować bawełnianą dla 11kg dziecka na plecaczki, czy lepiej wełenki poszukać?
mam takie samo pytanko ja poprzedniczka, tylko że moje dziecko ciut cięższe jest... Bawełniana katjuszka z lekkością udźwignie?
Ania - mama Wiktora (22.08.2008) i Dariusza (02.07.2012)
To się dołączę. Jakoś niecały miesiąc temu zakupiłam z wełenką katje.. śliczną, kolorową, w sam raz na nadchodzące pochmurne dni.. 3,7 m ma... Na razie tylko plecaczek robię i na boku po domku się czasem nosimy.Chyba jeszcze nie do końca złamana, ale nosi świetnie, w ogóle nie czuję ciężaru mojej 9,6 kg córci.
Mam też bambusika, dłuższego na kieszonkę, bo z katjuszki kieszonki nie robię, raz spróbowałam i węzeł wiązałam ostatnimi centymetrami
I pytanko - jakie jeszcze wiązania można wykombinować z takiej dlugości?
Już nic![]()
Ostatnio edytowane przez t_a_s ; 08-10-2010 o 19:29
mam katję od niedawna. noszę na razie w domu w razie potrzeby, bo mały przeziębiony i nie ma jak poszaleć na dworze - a tak ładnie by się prezentowała wśród liści... ech...
podoba mi się, mimo, że to moja pierwsza kolorowa chusta. no i nośność... super. 11 kilo bez problemu.
ach tak się chciałam pochwalić moim nowym nabytkiem![]()
Jejku jejku, dziś pierwszy raz poszliśmy z Katją w plener - na błotnistobure roztopy jest idealna! Widać nas było z dalekaPodobała mi się już od dawna ale teraz to wpadłam...
Mały B: 2009
Mała T: 2012
szukajcie starych bawełnianych katji bez środka - one wszystko ponosza
normalnie chusta czołg
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.