Mi też się katja zaczęła niedawno podobaćMoże to kwestia pory roku? Latem mnie pastele kręciły a teraz im bardziej po oczach daje tym lepiej
no i myślę, co tu sprzedać, żeby zacząć polowania na katję z wełną![]()
Mi też się katja zaczęła niedawno podobaćMoże to kwestia pory roku? Latem mnie pastele kręciły a teraz im bardziej po oczach daje tym lepiej
no i myślę, co tu sprzedać, żeby zacząć polowania na katję z wełną![]()
Na 100% to idzie falami, jak widać.....
Jeszcze miesiąc temu nagle zapragnęłam katji z wełną, szukałam, pytałam - nikt nie miał. Teraz nagle się pojawiły, a ja już nakupowałam innych chust "w zastępstwie" no i katja musi poczekać. a dzisiaj widziałam na żywo i znowu jej zapragnęłam
Jest taka jak aare z wełną (jeżeli chodzi o grubość i nośność)
Ja mam zwykłą. I jest też świetnaNigdy nie miałam chusty z wełną. Pora spróbować, co?
![]()
dołączam... właśnie do mnie idzie (a w sumie juz doszla i lezy na poczcie) moja hmmm 6? katja w historii... tak, jestem katjoholiczką, uwielbiam jej kolorystykę i uważam że katje sa cudne!
ale jednak preferuje bawelniane, wełniane Katje to nie dla mnie (gryza mnie no)
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
usypiam właśnie małą, a obok w pokoju leży paczka z katją w środku. siła woli tylko trzyma mnie w miejscu, ale już odliczam minuty do chwili, kiedy pierwszy raz katję wełniastą zobaczę i dotknęa jutro murbeton spacer!!!!!!!!
A ja też mam, kółkową myrrową! Od dwóch dni co prawda - Dominika dała mi ponosić, no i już do niej nie wróciWszyscy niewtajemniczeni mówią na nią "łowiczanka"
![]()