![]()
w sumie...z taką pomocą, czemu nie :-*
Dzięki za wczoraj!
Ja tez będę miło wspominać!
Free shop fajna rzecz!
I po wczorajszym bazarze wróciłam do drutów - muszę się w końcu nauczyć czegoś więcej niż szaliki!
Jao - uroczy synek!!! I jaka siła spokoju :*
Zaza miło było poznać! A o Praszke zapomniałam Cię spytać![]()
Marcinek luty 2009, Emi luty 2011, Bartuś marzec 2013
Doradca Noszenia ClauWi® www.chusty.opole.pl // Sklep: www.graszki.pl
"Kiedy dołączamy do dzieci w świecie zabawy, otwieramy drzwi do ich życia wewnętrznego i spotykamy się z nimi serce w serce." (L.J.Cohen)
Widziałyście ten wątek?
http://www.chusty.info/forum/showthread.php?t=82780
Która by umiała takie cuda uszyć?
Bo szycie to dla mnie czarna magia...
Kto szyje i ma czas? Ujawnić się proszę!
"Kiedy dołączamy do dzieci w świecie zabawy, otwieramy drzwi do ich życia wewnętrznego i spotykamy się z nimi serce w serce." (L.J.Cohen)
brikola trochę szyje, ale czy ma czas?
Renia też szyje.
Kasia, która prowadziła Pogotowie Krawieckie i warsztaty szycia plenerowe jest zawodowo krawcową (pracuje w SDH, więc koło ciebie). W dodatku jest megacierpliwą nauczycielką, gdybyś miała ochotę się nauczyć podstaw.
Aha, jeszcze ta Iza, co na Ekobazarze sprzedawała swoje poduszki i broszki, szyje dobrze i myślę, że można się z nią dogadać, jakby co![]()
ja teraz z czasem kiepsko na maxa. sama od tygodnia próbuje skroic sobie trebkętymczasem starszaki
![]()
hejPaulinka wita się z opolskimi kangurkami
![]()
w stosownym wątku umieściłam historię jej narodzin![]()
i mam pytanko - czy ktoś mógłby nam pożyczyć, na jakieś 2-3 miesiące jakąś króciznę z której można kangura zamotac? w zamian mogę zaoferować inkę, babylonię pineaplle, lub mietka szytego przez Marta-La...
![]()
Ostatnio edytowane przez efcia1981 ; 01-11-2012 o 09:47
Patryk 2011
, Paulinka 2012
![]()