Pozycja dziecka w chuście
![]()
Pozycja dziecka w chuście
![]()
a dziecko nie powinno być wyżej ?![]()
To wcale nie jest taka super extra ta pozycja
Widać że dziecko osiada w tej siatko-gumie i że nosząca odchyla się do tyłu dla równowagi...
No i imo to zdjęcie zachęca do noszenia w "niewiadomoczym"![]()
Basia mama 5 małych Trolli![]()
Doradca Noszenia ClauWi, Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
A skąd to zdjęcie? Może chodziło tylko o to, by pokazać pozycję dziecka w chuście. Wątpię, żeby taka przezroczysta mogła do czegokolwiek innego służyć![]()
mój blog - http://bastetlady.blogspot.com/
"Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język po to, abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili" – Sokrates.
moim zdaniem na pierwszej stronie forum powinien byś kolaż ze zdjęć dziewczyn z tematu a dziś nosze w... Są przepiękne![]()
Ostatnio edytowane przez agatkan ; 15-07-2012 o 20:14
był już podobny wątek, z tym samym zdjęciem, zaraz poszukam..
edit: o tutaj: http://chusty.info/forum/showthread....hlight=pozycja
Rozumiem zamysł....ale mi się wydaje że powinno być maleństwo troszkę wyżej,,,ale może mi się zdaje...![]()
MAMA-Wiktorii 18.02.2007Katarzyny 29.03.2011
Kornelii 19.05.2021
Powinno byc wyzej, ale z racji, ze chciano pokazac ulozenie nozek "na zywo" musieli uzyc w miare przezroczystego materialu, a ten sie rozciaga. Mi tam sie podoba, laik nie dostrzeze takich szczegolow a na pewno zwroci uwage na nozki. I moze nie kupi wisiadelka.
A. 02.2010, T. 06.2012
słodko![]()
A dlaczego jak dziecko jest za nisko to źle?
zdjęcie jest firmowane przez francuskiego producenta chust "je porte mone bebe" - wg producenta zupełnie innych niż elastyki, aczkolwiek nie wiem, na czym ta różnica miałaby polegać, zwłaszcza, że skład to 95% bawełna, 5% elastan. To są zdjęcia pokazowe dla zobrazowania prawidłowej pozycji dziecka w ich chustach, nie sprzedją przezroczystych... Więcej zdjęć tego typu jest tu, tu i tu (a może jeszcze jest więcej?)
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)