Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 41 do 47 z 47

Wątek: mam dosyc kup~wątek narzekający

Chustoguru Awatar Pat
    Miejscowość
    Warszawa-Białołęka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kerna Zobacz posta
    Nam spieranie kup wcale nie weszło w krew ciagle śmeirdziały i ciagle patrzyły się na mnie z nienawiścią
    Młoda ma 23 miesiące i od ok 2 miesięcy zaobserwowałam brak kupek Ojj jak mi się lepiej żyje
    Przestała robić?

Chustomanka Awatar kerna
    Miejscowość
    Krosno

Domyślnie

na szczęście nie ale wycelowała w ceramikę

Chustoguru Awatar Pat
    Miejscowość
    Warszawa-Białołęka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kerna Zobacz posta
    na szczęście nie ale wycelowała w ceramikę
    Żyję nadzieją, że nam się kiedyś również przytrafi to szczęście Na razie najlepiej robi się kupy OBOK nocnika

Chustonówka
    Miejscowość
    Derby/uk

Domyślnie

JA z kupami zaprawiona w bojach, bo dwa lata pracowalam w domu opieki, tam to sie zdarzaly kupska teraz takie dzieciece to pikus

Uzywamy papierkow, sprawdzaja sie w 50% jak sie nie przesunie to kupa elegancko laduje w toalecie, a jak sie przesunie to bywa roznie

mnie wkurza rozmiar tych papierkow bo sa za szerokie musze skladac troche i chyba dlatego sie przesuwaja

Chustonoszka Awatar itp
    Miejscowość
    Nowy Dwór Mazowiecki

Domyślnie

Kupy to w wielo najgorszy "element". Nie znoszę tego i zawsze zmywam kupy w jednorazowych rękawiczkach.

Od niedawna, z powodu poparzonych rąk, przeszłam na jednorazówki. I teraz mi tak się jakoś wygodniej zrobiło, że mam coraz mniejszą ochotę wracać do wielo

Chustonoszka Awatar minimka83
    Miejscowość
    Far Away

Domyślnie

Kupy w pieluszce może nie są super, ale wg mnie najgorsze jest to, że trafiają w jednorazówkach na wysypiska! I tam zalegają przez lata. Kupska powinny trafiać do kanalizacji, zgodnie z prawem. Niestety tak się nie dzieje.

Chustoguru Awatar Pat
    Miejscowość
    Warszawa-Białołęka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez minimka83 Zobacz posta
    Kupy w pieluszce może nie są super, ale wg mnie najgorsze jest to, że trafiają w jednorazówkach na wysypiska! I tam zalegają przez lata. Kupska powinny trafiać do kanalizacji, zgodnie z prawem. Niestety tak się nie dzieje.
    Nie wiem, czy prawo ma tutaj coś do rzeczy, ale rekomendacje owszem (zdaje się WHO).

Uprawnienia umieszczania postów