-
Chusteryczka
pomóżmy małej Oli
wielokrotnie byłam świadkiem jak mamy chustowe stają murem i pomagają nam pomóc. W tej chwili córka ludzi nam bliskich jest w potrzebie. Mała Ola potrzebuje naszej pomocy - mam nadzieję, że jak zawsze będzie można na Was liczyć -
Oto list rodziców:
"Piszemy tego maila z prośbą o Waszą pomoc. Juz niedługo będziecie rozliczać swoje podatki za 2008 i będziecie stawać przed szansa podzielenia sie 1% swojego podatku z tymi, którzy potrzebują Waszych pieniędzy nawet bardziej niż nasz rząd. 
Do grona takich potrzebujących dołączyła w tym roku nasza córka – Ola, która ma zdiagnozowana encefalopatie niedotleniowo-niedokrwienną (uszkodzenie mózgu) i od urodzenia (w Wigilię minęło 5 miesięcy) większość czasu spędziła w szpitalu i na rehabilitacjach. Wiemy, że tak będzie jeszcze przez długi czas i wiemy też, że walka o Jej życie i zdrowie będzie kosztować sporo pieniędzy. Jeśli więc nie macie innych organizacji, które wspieracie swoim podatkiem, albo też nie robiliście tego wcześniej, składamy prośbę - w imieniu całej naszej rodziny – o Wasza pomoc.
Z góry dziękujemy za okazaną pomoc – Ola, Lidka i Przemek.
Nazwa OPP:
Fundacja Dzieciom "Zdążyć z Pomocą"
Numer KRS: 0000037904
Cel wpłaty (cel szczegółowy 1%):
Leczenie i rehabilitacja Aleksandry Dzierbickiej (6532)

Ola była dzieckiem długo wyczekanym, wytęsknionym. Pomóżmy jej pomóc. zazwyczaj piszę wiele o dzieciach potrzebujących pomocy -w tym wypadku trudno mi pisać..za dużo emocji w nas aby na spokojnie przejść obojętnie - stąd prosimy o pomoc.
niebawem ruszymy z aukcjami charytatywnymi na rzecz Oli.
--
Uprawnienia umieszczania postów