Pokaż wyniki od 1 do 18 z 18

Wątek: trenerki - porada potrzebna, bo zwariuje

Mieszany widok

Chustonoszka

Domyślnie

wydaje mi się, że w tym przypadku trenerki się nie sprawdzą, może po prostu otulacz i muśliny - dziecko czuje, że ma mokro i orientuje się, że siusia, a dom suchy. kieszonki nie zrobią wrażenia, bo w nich jest zasadniczo sucho, a i prania więcej.

Chustoholiczka Awatar Padthai
    Miejscowość
    Wrocław, Kłodzko

Domyślnie

Rozpatrywalam ta opcje. Podpytalam jednak o te pieluszki i z jednym wkladem czuc, ze mokro , a mozna bez wkladu, schna szybko. Niestety nie mam pewnosci kiedy bedzie popuszczanie, a kiedy sik na calego. Mloda nie sygnalizuje sikania i nie jest tym zinteresowana. Sika do nocnika, a potem obsikuje duzym sikiem kanape. Traktuje te pieluszki jak tanie trenerki z PULem. Na mlodej mokro i zimno nie robi wrazenia, moze miec zasikane wszystko wlacznie z koszulka, bedzie nosic az wyschnie.
    Tomek (III.07) Asia (X.09)

Doradca po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule® Dresden
    http://fotelik.blox.pl/html

Chustomanka Awatar mamaUlki
    Miejscowość
    Dzierżążno

Domyślnie

Ale kieszonka bez wkładu to też będzie wszystko obsikane... no sama nie wiem.. ja bym kupiła jakieś otulacze ( z bazarku naszego ) i tetrę.

Chustomanka Awatar sylviontko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamaUlki Zobacz posta
    Ale kieszonka bez wkładu to też będzie wszystko obsikane... no sama nie wiem.. ja bym kupiła jakieś otulacze ( z bazarku naszego ) i tetrę.
    ale chodzi o to, żeby młoda sama podjęła próbę zdejmowania majt jak jej się będzie chciało siku.

a jak lata z gołą pupą to siada chętniej na nocnik? u mnie na drugi dzień starszy - 2i 4 miesiące, zaczął siadać na nocnik, ale właśnie jak latał z gołą pupą bo jak już coś miał to lał czy w pieluchę, czy w bawełniane majteczki.
    A na spacery to właśnie trenerki.
    przykro mi, że nie mam teraz czasu na szycie
    kurczak 16.03.2010
    kurczaczek 8.05.2011

www.kokosi.pl - sklep z pieluszkami , podpaskami i akcesoriami dla mam i dzieci.
    _
    BLOG**PIELUSZKI_KoKoSi**
    Facebook

Chustomanka Awatar mamaUlki
    Miejscowość
    Dzierżążno

Domyślnie

racja, moja córa dwa razy zesikała się w majtki a potem zdejmowała gatki i na nocnik, aż byłam zdziwiona, że tak szybko poszło... tylko jej właśnie przeszkadzało wszytko obsikane.

To najlepiej trenerki albo może w majteczki jakieś wkłady od pieluszek dokładać?

Uprawnienia umieszczania postów