Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 41 do 46 z 46

Wątek: CHUSTOMANII mówimy NIE

Chustoholiczka Awatar dankin-82
    Miejscowość
    Lubin

Domyślnie

dobrze by było aby się druga strona włączyła do rozmowy ehhh
    K mama Kulki i Kropki

„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.

Chustopróchno Awatar marjen

Domyślnie

przykre to zwłaszcza że oni są bardzo "medialnie" z noszeniem kojarzeni...
    Kasia 11.2010, Mati 10.2013, Jadzia 6.2015, Michaś 11.20

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kaś Zobacz posta
    Dokładnie tj piszesz. Szkolenie sie odbyło a za to placilysmy. Tego czy oficjalnie Instytut istniał żadna z nas nie sprawdzała bo o tym, ze dostaniemy papiery ITW a nie Trage dowiedzieliśmy sie podczas kursu... Poprostu nie zakładaysmy niczyjej złej woli.
    no, ale.. przecież dołączenie (poprzez ukończenie kursu) do jakiejś szkoły, to o wiele więcej niż tylko odbycie jednego kursu

to możliwość doszkalania, konsultacji, piętrzenie się po stopniach awansu, możliwość skorzystania z rad innych doradczyń/instruktorów w sytuacjach wymagających szczególnej troski, refreshe, poszerzanie wiedzy na tematy przeróżne, .....

a Wy tego nie macie... zatem to nie jest dopełnienie ustnej umowy!
    Ostatnio edytowane przez mi. ; 14-07-2012 o 01:20 Powód: :

Chusteryczka Awatar Kaś
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Oczywiscie masz racje mi.

Chustonówka

Domyślnie Popieram!!!!!!!

Podpisuję się pod listemCHUSTOMANII mówimy NIE. Jestem kolejną osobą z tego szkolenia. Merytorycznie i praktycznie nie można mieć nic do zarzucenia. Natomiast jeżeli chodzi o Instytut Tworzenia Więzi :/ tu już słabo. Teraz jak ktoś pyta gdzie uczyłam się plątać to podaję jedynie nazwisko Kasi, bo nazwa ITW jest nieznana :/
    Kasia

Chustonówka

Domyślnie

Witajcie Ja niestety tez jestem kolejna uczestniczka tego feralnego kursu... Juz od dluzszego czasu trawimy ten temat z dziewczynami i ciagle mamy nadzieje, ze Kasia i Marcin stana na wysokosci zadania i przynajmniej sie odezwa... najsmieszniejsze jest to, ze swoim milczeniem jedynie potwierdzaja, ze sa winni, ze te wszystkie informacje, ktore tutaj wyplynely sa niestety prawdziwe... Szkoda tylko, ze nie maja na tyle odwagi w sobie, by dogadac sie z nami, wyjasnic wszystko... W informacjach wstepnych o kursie; ktore otrzymalysmy Kasia pieknie napisala o filozofii noszenia, jak wyplywa z serca i tak naprawde determinuje cale nasze zycie, bo przeciez zwiazane jest z odpowiedzialnoscia... Oprocz tego gwarantowala wspolprace, kontunuacje oraz raz jeszcze podkresle ODPOWIEDZIALNOSC !!! Zreszta zacytuje jej slowa: "
    Współpraca – uczestnicy kursów stają się członkami sieci doradców i instruktorów noszenia. Sieć ma na celu umożliwianie wymiany doświadczeń i wiedzy między jej członkami, którzy wywodzą się z różnych środowisk i wykonują różny zawód. Aby umożliwić wymianę doświadczeń, organizujemy platformy kontaktowe do spotkań na żywo i w internecie.

Odpowiedzialność – celem kształcenia doradców i instruktorów noszenia jest umożliwienie jak najszerszej grupie rodziców bezpośredniego kontaktu z przeszkoloną w odpowiednim stopniu osobą. Doradcy i instruktorzy powinni unikać udzielania porad i instrukcji w sytuacji, gdy nie mogą bezpośrednio zaobserwować skutków swoich porad.

Kontynuacja – naszym doradcom i instruktorom oferujemy spotkania doszkalające oraz materiały publikowane w internecie mające na celu ciągłą weryfikację wiedzy i umiejętności zdobytych podczas szkoleń. Sami także się doszkalamy, aby móc na bieżąco wzbogacać nasze kursy..."

A jak jest to juz sami wiecie...

My jednak ciagle czekamy i wierzymy, ze Kasia i Marcin - CHUSTOMANIA to jednak uczciwi i odpowiedzialni ludzie i skontaktuja sie z nami! Czekamy, ale poki co przestrzegamy przed zapisywaniem sie na kursy w/w firmy!!!!

Uprawnienia umieszczania postów