Pokaż wyniki od 1 do 16 z 16

Wątek: Pierwszy spacer w spacerówce i dzieć nawet nie pisnął O_o. !1:0 dla teściowej?

Mieszany widok

Chustomanka Awatar Bastet
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sharkah Zobacz posta
    Moja teściowa kocha chusty prawie tak jak ja i reklamuje naokoło

Za to moja mama patrzy na mnie jak na wariatkę trochę i pewnie cieszy się, że nie paraduję u niej na wsi w tym kocu
    Moja mama zaakceptowała, ale jak pojechałam do niej i na pytanie gdzie idę z Brysiem na spacer odpowiedziałam jej, że do parku (w centrum miasta - jedyny) to rzekła, że oszalałam i już nie mam gdzie się lansować . Zaproponowała, żebym sobie za domem po ogrodzie pospacerowała (coby mnie ludzie nie widzieli) :].

mój blog - http://bastetlady.blogspot.com/

"Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język po to, abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili" – Sokrates.

Chustofanka Awatar sygita

Domyślnie

Bastet - luzik. U mnie Amelcia kochała i chuste, i wózkiem nie pogardziła - a ja nie wyobrażałam sobie funkcjonowania i bez chusty i bez wózka. Także myślę, że jest wszystko dobrze - tym bardziej, że w perspektywie masz powrót do pracy i pozostawienie dziecia z teściową...
    Krzysztof Marek 20.01.2008.
    Amelia Małgorzata 14.04.2010.
    Michał Józef 02.01.2013

Chusteryczka Awatar Kocia_mama
    Miejscowość
    Warszawa-Ursynów. No prawie.

Domyślnie

Ja tez bym sie cieszyla, ze dziecko nie gardzi zadna forma transportu.
    W ogole podziwiam cie, ze nosisz tylko w chuscie, ja w te upaly nie dawalam rady, a ze mlody juz gondolki nie toleruje (a spacerowki jeszcze nie mamy), to mielismy problem...

<Miejsce na mądry cytat>

Chustoholiczka Awatar Bonita
    Miejscowość
    W-wa

Domyślnie

Oj tam, oj tam.... Nie tak łatwo odzwyczaić się od chusty, to za duża przyjemność dla dziecka.. To tak, jakby ktoś stwierdził, że z powodu wózka dziecko nie chce być brane na ręce
    Basia 29/08/2009 Jacuś 15/08/2012

Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
    ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
    Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]

Chustomanka Awatar Aniika

Domyślnie

Wedlug moich tesciow i rodzicow w chustach nosza tylko cyganki. Rodzice im dluzej przy nich nosilam, to sie troche oswoili, ale przekonac to ich nie przekonalam...

Chusteryczka Awatar reginleif
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Nie martw się na zapas. Chya teściowa nie ędzie z dzieciem 24h na doę? Zostaje jeszcze czas po pracy i weekendy. Od przytulania chya cieżko ejst się odzwyczaić. A wózek się spodoał o to zawsze coś innego, ciekawego.
    Może chusta/nosidło dla teściowej?
    Styczniowy Staszek (2009), lutowy Tadek (2011)
    Moja dłubanina

Chustomanka Awatar Aliszia
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Dziadkowie, dziadkami, ale powiedzcie mi, jak przekonać do chustowania mojego męża?

Widzi, jaka szczęśliwa jest nasza córka w chuście, widzi, że mi wygodniej, ale patrzy na to na zasadzie: "Jak chcesz, to sobie noś, ale mnie w to nie mieszaj." Nie jest wrogiem, ale daleko mu do entuzjazmu.
    A ja naprawdę chciałabym, żeby to on czasem ponosił, bo mnie za kilka kilogramów będzie trudno dźwigać cały czas

Uprawnienia umieszczania postów