Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Pomóżcie wybrać nosidło

Mieszany widok

Chustodinozaur Awatar jul
    Miejscowość
    zachodnie podwarszawie

Domyślnie

- dla takiego maluszka może być zdaje się emeibaby albo marsupi (za podpowiedzią doradcy koleżanka z powodzeniem nosiła w marsupi swojego synka, który nie lubił mocnego opatulenia chustą)
    - mój też się buntował w czasie wiązania, ale ja wredna matka jestem - że zawiązany się uspokajał, to marsupi nieużywane sprzedałam i dalej nosiłam w chuście
    - czy dziecko śpiące da się odłożyć, to raczej zależy od dziecka i snu, a nie od sposobu, w jaki jest noszone, choć oczywiście im mniej telepania, tym większa szansa na sukces; no i największa szansa na powodzenie kilka minut po zaśnięciu - jak sen jest już dość mocny, a krótki
    żona TEGO Jaśka
    mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)

Chustonówka Awatar Faycelina
    Miejscowość
    Papenburg, DE

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jul Zobacz posta
    - dla takiego maluszka może być zdaje się emeibaby albo marsupi (za podpowiedzią doradcy koleżanka z powodzeniem nosiła w marsupi swojego synka, który nie lubił mocnego opatulenia chustą)
    Mój przez długi czas po wybudzeniu się, jak się zorientował, że jest ściśnięty, to strasznie się denerwował. Też nie lubił tego. Teraz jakoś trochę mu przeszło. Ale samego momentu wiązania nie lubi...

A na jak długo starcza marsupi?
    ...::: Dzieci i szklanek w domu nigdy za wiele :::...

Chustoholiczka Awatar sheana
    Miejscowość
    Puszcza (krk)

Domyślnie

emeibaby
    (moja wielka miłość od testów - sprzedałam nieużywany wózek i zakupiłam, heheh)
    według producentów do 15 kg, wydaje mi się, że raczje da radę jak manduca do 20 - zależy jak z wysokością będzie.

Marsupi miałam jakoś troszkę do ponad pół roku, potem sie przesiedliśmy na MT z Laurą, ale fakt jak ona już siedziała.

A jeszcze zawsze - na plecy go w tkanej w plecak prosty Może polubi tak zwiedzanie świata?

--sprawdziłam, MArsupi niby do 15, ale zdecydowanie nie da rady. Tzn wagowo pewnie tak, ale dziecko wyrośnie wzdłuż i wszerz, moim zdaniem. Chyba że mała kluska
    Ostatnio edytowane przez sheana ; 09-07-2012 o 22:16
    Lauron(Smo) 12.06.2010, Bruno(Gadzinka) 12.01.2012

Uprawnienia umieszczania postów