no i zastanawiałam się któż to wprowadza tę tajemniczą nową markę
i już są - Miluliw Mama Zen
![]()
no i zastanawiałam się któż to wprowadza tę tajemniczą nową markę
i już są - Miluliw Mama Zen
![]()
a gdzie je można zobaczyć? bo u MamaZen nie widzę...![]()
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]
na fejsie![]()
Chyba fajna sesja była - to zdjęcie z fejsa cudnei chusta całkiem interesująca
Mnożą nam się polskie marki chustowe![]()
Proszę bardzoChusta Miluli Baltic i prawdziwy Bałtyk w tle
Chusta mięciutka, milutka, nawet tego słonia moją dwulatkę grzecznie nosiła:
![]()
Córki: 2004, 2005, 2007 i 2010
Odnawiam stary wątek, bo nie mogę znaleźć żadnej informacji o tej chuście, nawet na forum. Polecacie? Kupuję swoją pierwszą chustę - starszą nosiłam sporadycznie w LL i Girasolu, bo takie miałam pozyczone. Teraz mogę przeznaczyć na chustę ok. 100 zł. Myślałam o Natce, ale albo kolory mi nie bardzo leżą, albo cena... Ale szukam.
No a Miluli Baltic tez ładna, i taka GdańskaWarto czy lepiej jednak Natkę albo Little Frog?
Proszę o pomoc, bo rodzę lada moment (mam nadzieję, wczoraj miałam termin)i chciałabym kupić coś przed, jak się uda
Natalka (29.06.2012 r.), Zosia-Aniołek* (01.2014 r.*), Piotrek (04.12.2014)
http://zrobionezkartonu.pl/
Hej, zakupiłam Miluli, bo to moja pierwsza, a cena 100 zł za nówkę zachęcająca. Niestety nie pomogę profesjonalnie, bo jeszcze nie mam doświadczenia, ale skopiuję swój post z mojego wątku na temat pierwszych wrażeń:
"No więc... przyszła...
Kolor piękny, materiał milutki, gładki i bardzo przyjemny w dotyku, ale nic więcej nie jestem w stanie powiedzieć...
Miałam w ręku tylko jedną, długo używaną wcześniej niemiecką chustę i w porównaniu do tamtej Miluli jest sztywniejsza, ale nawet nie wiem z czym tamta była, bo wydaje mi się, że z jakimś miękkim dodatkiem.
Jeszcze nie prałam - jeśli po praniu zmięknie (jak dziewczyny pisały) to będzie super mięciutka i taka.. gładka.
Zawiązaliśmy na misiu kilka razy i oboje jesteśmy zadowoleni, ale taka opinia od zielonej osoby nie wiem czy na coś się zda
Będziemy wiązać chuściaczka dopiero za ok. 3 mce i wtedy pójdziemy pewnie na jakieś spotkanie to może jakaś doświadczona chustomama oceni jakość tej chusty...
Ogólnie moje wrażenia na plus"
Dzięki za odpowiedżJa po namyśle postawiłam jednak na Natkę. Mam wrażenie (być może mylne), że Miluli i Little Frog sa bardziej dla maluszków, a Natka ponosi dłużej. Kupiliśmy więc dzisiaj Natkę Prowansję (wygrana licytacja), którą mam nadzieję już niedługo pomacać
![]()
Natalka (29.06.2012 r.), Zosia-Aniołek* (01.2014 r.*), Piotrek (04.12.2014)
http://zrobionezkartonu.pl/
LF ma w ofercie dwie grubosci![]()
Maj 2014i Marzec 2016