Które chusty tkane nie nadają się na plecaki i dlaczego? Podobno zary się nie nadają
Które chusty tkane nie nadają się na plecaki i dlaczego? Podobno zary się nie nadają
Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)
hmm...duzo tego...
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
mi nie idzie w pawiach konopnych 2012, zjeżdza mi Młody na dół
F 09.07.2010 i A 19.03.2014
mi też się super z grecji wiąże plecak (Twojej matysiu nota bene), w zarach ciężko krawędzie dobrze dociągnąć przez to że są fabryczne, ale czy się nie nadają? Raczej po prostu to trudniejsze jest.
Agnieszka, mama Marty (10.2011), Miriam (12.2014) i Elżbiety (11.2016)
Wydaje mi się, że jest to kwestia osobistych preferencji, budowy noszącego, wieku i wagi dziecka (generalnie z większym dzieckiem plecak wychodzi praktycznie ze wszystkiego), doświadczenia i wprawy w motaniu - można by wyliczyć jeszcze dużo czynników. Sprawę dodatkowo komplikuje wielość możliwych do zawiązania plecaków
Po prostu musisz próbować i szukać swojej idealnej chusty![]()
Też mi się wydaje, ze jest to bardzo indywidualne - u nas w pawiach '12 tylko plecaki królują. Nie szło mi natomiast w nati diament bawełnianej, zarach deli le i choco choć były taaaakie piękne ;( W indio ultramarine nie szło i w agave ostatnio - dziecko ważyło mi między 10,5, a 11,9kg. Osobiście lubię sztywne i nieco grubsze chusty.