Pokaż wyniki od 1 do 20 z 20

Wątek: kieszonka po polsku - film

Mieszany widok

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nautika Zobacz posta
    Mi. strażnik rozwoju ruchowego niemowląt
    Jak zawsze niezawodna!
    jak już, to strażniczka

ale bardziej mnie zaintrygował post o pozostaniu przy MT w wątku o kieszonce
    jeśli siada, to pewnie ma więcej niż 3 mce. jak ma więcej niż 3 mce, to kieszonka nie jest dobrą opcją... no i tak dalej

Chustomanka Awatar FatalFuchsia
    Miejscowość
    Holandia

Domyślnie

Itula, Twoje dziecko jest już takie stare, że dawno może siedzieć na plecach.

Ja wiązałam kieszonkę, ale super jej nigdy nie opanowałam. To jest moim zdaniem wiązanie trudne do idealnego dopracowania i niewygodne.

Wszystkie wiązania których do tej pory próbowałam na plecach były dużo łatwiejsze do opanowania niż jakiekolwiek z przodu - w kieszonce łatwo coś zepsuć, w 2X jeszcze łatwiej, a kangur to, moim skromnym zdaniem, rzeźba w wiadomo czym

Chusteryczka Awatar nautika
    Miejscowość
    Chorzów

Domyślnie

Przepraszam proszę Pani
    Ministra to i strażniczka

7,5 kg to już na plecy oj tak tak!Bo czym później tym trudniej bedzie. Wsadzić i zamotać wiercącego się 6miesięczniaka to już nie lada wyczyn.
    Madzik 2012 - Grzybeczek potocznie zwany Armagedonem
    Kacper 2016 - Paskud
    Maksymilina 2019 - Gustlik

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FatalFuchsia Zobacz posta
    a kangur to, moim skromnym zdaniem, rzeźba w wiadomo czym
    ach to dlatego go tak krytykujesz tu i tam

Chustofanka Awatar Itula
    Miejscowość
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FatalFuchsia Zobacz posta
    Itula, Twoje dziecko jest już takie stare, że dawno może siedzieć na plecach.

Ja wiązałam kieszonkę, ale super jej nigdy nie opanowałam. To jest moim zdaniem wiązanie trudne do idealnego dopracowania i niewygodne.

Wszystkie wiązania których do tej pory próbowałam na plecach były dużo łatwiejsze do opanowania niż jakiekolwiek z przodu - w kieszonce łatwo coś zepsuć, w 2X jeszcze łatwiej, a kangur to, moim skromnym zdaniem, rzeźba w wiadomo czym
    moje dziecko siedzi już na plecach najczęściej w ergo, a czasem sobie eksperymentujemy rożne plecaki

z rozczuleniem zobaczyłam moje wpisy sprzed roku "Alka ma 4 m-ce i waży już pewnie z 7,5kg " ach kiedy to było chlip, teraz chuligan uciekający już

a kangura nawet krótko po tym wpisie polubiłam i przez jakiś czas się sprawdzał i w ogóle malabru mnie uratowała przed utonięciem w wątpliwościach co doradca to doradca

Chustomanka Awatar FatalFuchsia
    Miejscowość
    Holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Itula Zobacz posta
    moje dziecko siedzi już na plecach najczęściej w ergo, a czasem sobie eksperymentujemy rożne plecaki

z rozczuleniem zobaczyłam moje wpisy sprzed roku "Alka ma 4 m-ce i waży już pewnie z 7,5kg " ach kiedy to było chlip, teraz chuligan uciekający już

a kangura nawet krótko po tym wpisie polubiłam i przez jakiś czas się sprawdzał i w ogóle malabru mnie uratowała przed utonięciem w wątpliwościach co doradca to doradca
    Hehe, teraz dopiero zobaczyłam, że ktoś odkopał Twój stary wątek. Ale, jak widać retrospektywnie, moja rada nie od rzeczy

Chustoguru Awatar paskowka
    Miejscowość
    Warszawa-Bielany/Puławy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mi. Zobacz posta
    jak ma więcej niż 3 mce, to kieszonka nie jest dobrą opcją...
    jako była nosząca chustomatka absolutnie sie i nie zgadzam W kieszonkę wsadzałam nawet 2,5 letnią Lidkę i bardzo nam było dobrze

Jako doradca mam troche inne zdanie ale co tam...

Natomiast rzeczywiscie nie rozumiem co ma MT do kieszonki

www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
    Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.

Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Uprawnienia umieszczania postów