Itula, Twoje dziecko jest już takie stare, że dawno może siedzieć na plecach.
Ja wiązałam kieszonkę, ale super jej nigdy nie opanowałam. To jest moim zdaniem wiązanie trudne do idealnego dopracowania i niewygodne.
Wszystkie wiązania których do tej pory próbowałam na plecach były dużo łatwiejsze do opanowania niż jakiekolwiek z przodu - w kieszonce łatwo coś zepsuć, w 2X jeszcze łatwiej, a kangur to, moim skromnym zdaniem, rzeźba w wiadomo czym![]()
Przepraszam proszę Pani
Ministra to i strażniczka
7,5 kg to już na plecy oj tak tak!Bo czym później tym trudniej bedzie. Wsadzić i zamotać wiercącego się 6miesięczniaka to już nie lada wyczyn.
Madzik 2012 - Grzybeczek potocznie zwany Armagedonem
Kacper 2016 - Paskud
Maksymilina 2019 - Gustlik
moje dziecko siedzi już na plecach najczęściej w ergo, a czasem sobie eksperymentujemy rożne plecaki
z rozczuleniem zobaczyłam moje wpisy sprzed roku "Alka ma 4 m-ce i waży już pewnie z 7,5kg "ach kiedy to było chlip, teraz chuligan uciekający już
a kangura nawet krótko po tym wpisie polubiłam i przez jakiś czas się sprawdzał i w ogóle malabru mnie uratowała przed utonięciem w wątpliwościachco doradca to doradca
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci