tez bym na to nie wpadła, ale wiesz, co drogi towar to faktycznie czasem ktoś "sprytem" zarabia...
tez bym na to nie wpadła, ale wiesz, co drogi towar to faktycznie czasem ktoś "sprytem" zarabia...
:/
acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.
Aaaa....o ostatnie-ostatnie chodzi. No, to nowy dział. Wygląda na to, ze ostarzegają przed podróbkami. Ciekawe kto podróbki tka!![]()
www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
gugu-gaga.pl na Facebooku
Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.
Wiecie, chusty tkane "na zamówienie" są dużo, duuuuużo drozsze niż Didki, więc nie rozumiem pomysłu podrabiania. Chyba, ze to masowe podrabianie z Chin np.
hmmm ciekawe... moze ktoś ma własne krosno w domu?
albo jakas firma wytwarzająca materiały tka sobie podobnym splotem i sprzedaje :/
:/
acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.
petisu - a te indio z lnem na wiosne to lepsze beda od tego standardowego ktore teraz jest? tzn - chodzi mi o nosnosc, grubosc wezla, miesistosc itp (nie chodzi mi o kolory bo pewnie kazdy bedzie lepszy od tego ktory teraz jest w standardzieZamieszczone przez petisu
)
Cieńsze będą.Nośnośc....nie porównywałam.
hm... a ilez to jeszcze trzeba bedzie czekac na nie?Zamieszczone przez petisu
![]()
... jestem w desperacji, potrzebuje nowa wiazanke bo Julcia z elastyka wyrasta a mam tylko Vatanai Maryuame... i nie wiem czy dam rade poczekac na to nowe indio z lnem...
![]()
a kiedy te lny limitowane będą
W tamtym roku były bodajże w kwietniuZamieszczone przez reni
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
to późnawo