Od jakiegos czasu podczytuje forum, ale wieczny brak czasu doprowadzil do tego, ze dopiero teraz sie loguje....
witam wszystkich
Mam 2 wspanialych synkow, 1 ale tez wspaniala chustei -jak juz wspomnialam-malo czasu
pozdrawiam :]
Od jakiegos czasu podczytuje forum, ale wieczny brak czasu doprowadzil do tego, ze dopiero teraz sie loguje....
witam wszystkich
Mam 2 wspanialych synkow, 1 ale tez wspaniala chustei -jak juz wspomnialam-malo czasu
pozdrawiam :]
DOBYTEKDanielek (21.12.2006) i Kacperek (22.11.2008), w komplecie całkiem fajny mąż
witaj!
witaj![]()
Kubuś (7.7.2005) i Ninusia (13.7.2007)
Nubik - nosidła ergonomiczne, MT
moj blog
POŁOŻNA))))) i DOULA - wsparcie dla przyszłych rodziców
MASAŻ SHANTALA oraz Doradca Laktacyjny CNoL - Lublin i okolice, zapraszam![]()
DORADZTWO CHUSTOWE - Doradca po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule®
gosia_nubik
![]()
Eee, na forum to może znajdziesz troszkę czasu. Witamy cieplutko
!
Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
*Paulo Coelho*
Witaj! Z takimi maluchami to rzeczywiście można nie mieć czasu, ale forum wciąga, uważaj!!![]()
Witamy na pokładzie!![]()
![]()
jak się wciągniesz w pisanie na tym forum, to czas na wszystko się znajdzie![]()
![]()
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
Witaj![]()
Szymon - moje kwietniowe słońce
Witaj![]()
Kamilek - 16 marca 2006
Julianek -25 października 2007
My soul is painted like the wings of butterflies...
Witamy!
To może znajdziesz troszkę czasu i na spotkanie chustowe![]()
Witaj, a czas napewno znajdziesz, bo to forum strasznie () wciąga
![]()