![]()
![]()
Piękne kolory, takie jak lubię![]()
![]()
![]()
Piękne kolory, takie jak lubię![]()
Nie moje kolory, ale zachwyciła mnie ta chusta. Duuużo lepsza od oryginału!!!
Mnie się kolory bambusa w ogóle nie podobają i bambusa mieć nie będę![]()
Picikolo, uzylam najpierw troche Prociona Tangerine... potem juz pol opakowania woodland brown, ale farbowalam tylko z jednego konca. Po zafarbowaniem mandarynka, wyplukalam i wypralam w 60 stopniach, wiec reszta bambusa tez chwycila ten kolorek. Potem ten sam koniec potraktowalam woodland brown.
A oto foty w akcji.. Szczesliwe dziecko, szczesliwa mama, super mieciutka chusta![]()
Na fotce ponizej widac kontrast kolorkow tej nati:
Kawalek rozlozonej chusty:
Te fotki zamieszcze tez w swoim watku o farbowaniu.
![]()
![]()
Wiedziałam, że będzie farbowana, ale nie spodziewałam się, że wyjdzie tak pięknie.
![]()
Z ubolewaniem stwierdzam, że jest ładniejsza od oryginału.![]()
Farbowany jest śliczny ale ten zielony...![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
Ja dla kolezanki zamowilam turkus, jak otworzylam przesylke, to ujrzalam sliczne turkusowe morze... cudo![]()
Natalio, a może jakaś kooperacja z Lindą, mhm?Zamieszczone przez Natalia
![]()
A zupełnie na serio (i OT), mam nadzieję, że kiedyś uda mi się upolować zafarbowaną, przez Ciebie Lindo chustę w moich kolorkach. To będzie szczęśliwy dzień![]()
Lindo, pięknie Ci wyszedł ten bambusKolor jak dla mnie idealny i ślicznie w nim wyglądacie. Już żałuję że wzięłam turkus zamiast beżu
choć turkus piękny ale to latte .... boskie
Moje dwie ślicznotki: Hania 12.01.2008 i Ola 26.12.2009
Nowy bambusik trafil wczoraj do miski z farbkami.. Ten jest z taka wisniowa nutka. Fotki sa tez w moim watku o farbowaniu.
![]()
![]()
![]()
![]()
Linda, jesteś niesamowita. Chusta jest przepiękna.To była beżowa czy czerwona?
Natalio, dzieki, to byla bezowa nati![]()
Lindo! efekty Twojej pracy powaliły mnie!![]()
![]()
Czekolada-latte jest najpiękniejsza.
I OT - nosisz Orlando z przodu? Nie zasłania Ci widoku? Czy tylko do zdjęć? Bo Zo czasem nie lubi na plecach, chce się poprzytulać, a ja się boję, że się wywrócimy...
Julka 2001, Zosia 2007
Aniu, z przdodu nosze mlodgo tylko po domu, no i do zdjecPo domu jak chce sie we mnie wtulic, jak jest chory, zmeczony i marudny. A tak to nosze na plecach w chustach, MT, nosidlach i na boku w kolkowej
![]()
Dosłownie dzieła sztukiChyba zachorowałam na bambus........
![]()
Gabuszka (02.2010)i Wituś (02.2013)