Pokaż wyniki od 1 do 18 z 18

Wątek: kolor chusty

Mieszany widok

Chustofanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie kolor chusty

czy dobieracie do siebie (kolor włosów, oczu itp.) przy jednoczesnym uwzględnieniu płci dziecka???

Bo mi się podobają odcienie różu a chłopczyka się spodziewam i nie chcę tu wtłaczać w schematy, że róż to dla dziewczynki a niebieski dla chłopca, bo nie mam takiego zdania na ten temat, ale M się dziwi że taką chcę kupić i że jak to???? więc z ciekawości pytam czym się kierujecie przy wyborze, czy myślicie o bardziej chłopięcych/dziewczyńskich kolorach/motywach ??? czy to w czym Mamie najlepiej do twarzy

Chustomanka

Domyślnie

Ja mam w tym momencie fioletowo-niebieską, kupiłam, bo kocham takie zestawienia barw i dobrze w nich wyglądam. Gdybym lubiła różowy to bym kupiła różową. Mam synka oczywiście

Chustomanka Awatar buka
    Miejscowość
    Kato

Domyślnie

Pierwsze chusty były raczej neutralne, teraz do wyboru do koloru, raczej patrzę, czy do ubrania mi pasuje, gdyż traktuję chusty jako element garderoby

Chustoguru
    Miejscowość
    Bydgoszcz

Domyślnie

Zdanie mam takie jak buka. To część ubioru. Jeśli ma to być jedna chusta, to wybrałabym jednak neutralną (aby pasowała do większości rzeczy).
    O ile na początku zwracałam uwagę, aby kolor chusty był chłopięcy, to szybko mi to przeszło.

Guest
    Guest

Domyślnie

ubieram się neutralnie by podkreślać chusty no ale ja teraz

Chustomanka Awatar Nalia
    Miejscowość
    podlasie :)

Domyślnie

Chusty dobierałam tak by mi pasowały i bym sie dobrze w nich czuła. Nosiłam chłopaczka i nie wyobrażałam sobie chusty w różach czy pastelach słodziutkich, ale to tylko dlatego że ja ogólnie mam alergię na róże i słodkie kolorki, po prostu ich nie lubie.
    Ania - mama Wiktora (22.08.2008) i Dariusza (02.07.2012)

Uprawnienia umieszczania postów