bardzo dziękuję za recenzję![]()
bardzo dziękuję za recenzję![]()
Miluszka ::marzec 2008 :: Olafko ::lipiec 2011::
https://www.facebook.com/MioUnico - unikatowe nery na różne bajery dla dziarskich chustomatek; szyte z nowych, recyklingowanych i chustowych materiałów; również na indywidualne zamówienia ::
Zebrałam się w końcu do napisania cośik o naszej rodzimej, wrocławskiej produkcji
Nie planowałam kieszonek dla Olafka, wyszło jak zwykle i mam tajlandzką produkcję i MioUnico właśnie.
Jestem zachwycona! Daje wiele możliwości regulacji - mam 2,5 miesięcznego synka, który wązy prawie 8 kilo...jest dosyć pulchny.
Rozpiętą mam pieluchę na wszystkie napy, za to prawie na maksa zwęziłam gumki - tak jemu wygodnie, i to mi się podoba.
Gumki mięciusie, nawet ściągnięte na maksa. Uwielbiam ją na noc i na wyjścia.
Dobrze wyregulowana nie zrobiła mi od miesiąca ani jednej awarii.
Polecam!!!
Dziękuję za recenzję. Niezwykle się cieszę, że pieluszka Wam pasuje![]()
Miluszka ::marzec 2008 :: Olafko ::lipiec 2011::
https://www.facebook.com/MioUnico - unikatowe nery na różne bajery dla dziarskich chustomatek; szyte z nowych, recyklingowanych i chustowych materiałów; również na indywidualne zamówienia ::
pisałam o kieszonce to teraz napiszę o otulaczu wełnianym
na minus szerokość w kroku, mógłby być troszkę węższy oraz to ze jak ściagnę gumkę służącą do regulacji przy nóżkach to ona sobie wisi w górze, nie chowa się w tunelikach...
podczas prania wełniak co rusz farbuje na różowo, ma kilka białych plamek od lanolinowania, być może źle lanolinowałam, no i ta czerwień w połączeniu z lanoliną dała wełniakowi leciutką poświatę różu... widać tylko na słońcu
aha, żeby byc szczerą to prałam i lanolinowałam w 40 stopniach, moze tu tkwi błąd? za wysoka temperatura?
ogólnie wełniak nie jest zły, po lanolinowaniu trzyma i nie przecieka, ale następnym razem wybiorę cos w neutralnych kolorach bo nie lubie jak mi cos farbuje... być może że kazdy wełniak tak ma że farbuje jeśli tylko ma jakis kolorek żywszy
zbieram teraz pieniążki na ten nowy krój kieszonek...
Ostatnio edytowane przez beautygosiek ; 03-09-2012 o 18:28
Ja mam kieszonkę z nowej serii Bello. Bardzo mi się podoba, że pul jest schowany w środku, z wierzchu jest bawełna, a od środka mikropolarek. Super jest podwójna regulacja- w pasie i przy nóżkach, bardzo praktyczne przy drobniejszym dziecku. Gumki ładnie się chowają i przy użytkowaniu ich nie widać. Fajne jest to obszycie przy nóżkach, bo dzięki temu pieluszka się nie odciska. Jak na razie u nas przecieków nie było. Czekamy na kolejne wzory Bello.![]()
kupiłam na bazarku śliczny otulacz z pepą, niestety sprzedawczyni zapomnialanapisać, że niektóre napy nie działają....eh
ale do rzeczy:
otulacz jest powleczony miłym w dotyku pulem bawełnianym- coś jak we flipie, ma regulacje gumkami- niby fajna sprawa ale jakoś denerwują mnie jak te gumki tak dyndają, szkoda że nie ma ich gdzie wsunąć,
trzymał, teraz nie trzyma, ale damy mu jeszcze szanse, wypróbuje różne opcje wkładowe.. ale prawdopodobnie przepuszcza przy nóżkach ze względy na złe dopasowanie,
w związku z tym, że niektóre napy nie działaja, to otulacz spinam na te dzialające, więc w jednym miejscu jest za dużo luzu, w innym za ciasno, myślę, że polubiłabym go bardzo, ale te napy naprawdę utrudniaja użytkowanie
Problemw tym, że jest nas czterech
Rafał mąż- 2003, Eryczek- 04.2010, Tymusiek- 05.2012, Staś- 10.2014
i każdy chce przy Tobie LEŻEĆ.
post usunięty, powód: nie na temat
Ostatnio edytowane przez spinek ; 11-02-2015 o 11:55
BASIA(20.01.2000)Ania(04.09.2009)
Jaś(05.10.2011)