Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 41 do 45 z 45

Wątek: Potrzebna porada

Chustonoszka Awatar A.J.
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wiewiórka Zobacz posta
    w nosideł ergonomicznych polecam Ono natural, nowe kosztuje 160zł, używane można nawet kupić za pół ceny, womara odradzam, ono natural lepsze
    właśnie w takie się zaopatrzyłam, trochę na zapas, bo młody jeszcze nie siada, ale udało mi się w sensownej cenie kupić na allegro
    poza tym kuszą mnie MT od pathi zobaczymy do kiedy Ono będzie pasowało
    Andrzej 04.06.2012
    Łukasz 06.04.2015
    Mój blog

Chustonoszka
    Miejscowość
    Bogunice k. Rybnika

Domyślnie

No i stało się. Jakiś czas temu (dobre 4 miesiące ) kupiłam na tutejszym bazarku MT od marta - la. Początkowo oczywiście były spore problemu z wiązaniem, ale dzięki pomocy mam z Rybnika, to już nie jest problem. Przekonaliśmy się, że można czytać nie wiem ile i i tak nie będzie się wiązało tak dobrze, kiedy ktoś pokaże to na żywo. Z chustami pewnie jest jeszcze gorzej.
    Małemu MT nie do końca odpowiada, nie lubi być taki ściśnięty przy mamie. Parę razy sprawdziło się na kilkadziesiąt minut w sklepie, dłużej posłużyło przy wieczornych spacerach późną jesienią. Potem parę razy małego w nim usypiałam. Teraz leży w szafie, ale mam nadzieję, że jeszcze posłuży (na szczęście można w nim regulować rozmiar podwijając panel). Wzystkim dziewczynom, które udzielały się w wątku bardzo serdecznie dziękuję za porady

Chustonówka Awatar Ala
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Hej!
    Podepnę się pod temat
    Jestem już zdecydowana na MT od pathi i zastanawiam się, czy wziąć dwurozmiarowy. Używałyście takich MT? Warto wziąć? Czy korzystanie z takiego rozwiązania było dla Was kłopotliwe?
    I co z kapturkiem podtrzymującym głowę malucha, jak zaśnie. Niby pomysł jest fajny, ale napy troszkę szpecą panel i nie wiem, na ile to jest praktyczne i rzeczywiście wykorzystywane. Macie doświadczenia?

A tak w ogóle to mój pierwszy post Do tej pory dużo czytałam, dużo chustowałam, teraz moja na MT
    Ostatnio edytowane przez Ala ; 15-02-2013 o 22:05

Chustoholiczka Awatar dankin-82
    Miejscowość
    Lubin

Domyślnie

dwurozmiarowe starcza po po prostu na dłużej
    a kapturek zawsze można odpiąć, zwinąć i panel nosidła masz odkryty
    K mama Kulki i Kropki

„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.

Chustonówka Awatar Ala
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Dankin - tyle to wiem Tylko się zastanawiam, czy są jakieś minusy tych rozwiązań, czy ktoś z praktyki coś zaobserwował

Uprawnienia umieszczania postów