hmmm... ja też sieje idee, tłumacze jakie chusty po co i dlaczego, a co zrobia rodzice to w sumie ich sprawa. każdy ma swój rozum i wyguglowac nietrudno nasze forum![]()
hmmm... ja też sieje idee, tłumacze jakie chusty po co i dlaczego, a co zrobia rodzice to w sumie ich sprawa. każdy ma swój rozum i wyguglowac nietrudno nasze forum![]()
6-7 osob zachustowalam osobiscie.
plus moj maz![]()
matka czworga![]()
![]()
![]()
i psa
sama z siebie nigdy nie namawialam, ale pare dziewczyn juz zachustowalamzaczelo sie od mojej bliskiej kolezanki co w bebelulu smigala i jej cos nie pasowalo, a potem to juz polecialo jak we dwie w koszalinie smigalysmy w kolorowych chustach
![]()
W realu tylko jedną, i to przypadkiem, w dodatku jak już ja nie nosiłam od pół roku![]()
Trzy namówiłam, cztery kolejne zachustowałam (tzn pomogłam wybrac chustę i wspomagałam przy pierwszych wiązaniach). MAm nadzieję, że to nie koniec.![]()
Mnóstwo osób zaraziłam wirtualnie - pasją do chust i noszenia. W realu - kilka. Osobiście jedną, ale wiele osób odsyłałam do tego forum
No i mam nadzieję, że nosząc się publicznie również propaguję ideę bliskości z własnym dzieckiem![]()
Starszy Syn (VIII.2006), Córka (I.2009) i młodszy Syn (XI.2011)
http://moje-dzieciaki.blogspot.com/
We are what we think. All that we are arises with our thoughts.
With our thoughts we make the world. Buddha
a ja staram się nie namawiać, tylko opowiadam albo tłumaczę, co i jak, jeśli ktoś pyta. zresztą zauważyłam, że jak zaczynam "płynąć" i tłumaczenie zaczyna przypominać namawianie, to ludzie się trochę wycofują, jakbym była z jakiejś sekty![]()
Na razie skusiłam kilka na rówieśniczym (choć mam tam już kilka chustujących z większym stażem niż mój, więc kusimy wszystkie razem) a w realu to mam jedną na koncie
![]()
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]
Od dziś moge sobei dopisac kolejną koleżankę. Zamotałam ją i jej małą córeczkę i od razu się zakochała> Jak tak dalej pójdzie to nie będę miałą żadnej chusty bo wszytskie będą po znajomych i ich dzieciach
![]()