Pokaż wyniki od 1 do 20 z 67

Wątek: Potrzebna superchłonna pielucha na nocki dla grupy wagowej 16+

Widok wątkowy

Chustomanka Awatar marushka
    Miejscowość
    ciągle w drodze (poznań-wawa)

Domyślnie

"OT córka prosi o pieluchę bo wie, że zrobiła źle sikając a w ten sposób nie ponosi negatywnych konsekwencji zsikanego łóżka ( i nie insynuuje tutaj, że ją za to bijesz)
    w kwestii pieluch nie pomogę, ale do 6 roku życia moczenie może się zdarzyć, ale długi okres przerwy i nawrot moczenia oznacza, że wydarzyło się coś znaczącego.
    Uważam, po tym co piszesz, że potrzeba Wam profesjonalnego wsparcia, bez tego zdjęcie pieluchy będzie ze szkodą dla córci"

1. chce przypomnieć mój pierwszy post, który nie był ani agresywny, ani nie zawierał diagnozy a wypowiedz oparta była tylko o tym co piszesz. Zaznaczyłam również, iż do 6 r.ż to nic znaczącego. Chciałam jeszcze dopisać, że wypowiedź moja wypynęła tylko i wyłącznie dlatego, że w któryś z poprzednich postów padł pomysł zdjęcia pieluszki na noc. To była jedyna moja merytoryczna wypowiedź w temacie.
    2. uczciwie i życzliwie w kolejnych postach przepraszałam, w odpowiedzi dostałam niemiły pw i kilka postów o "osobie" która wie lepiej niż rodzic
    3. uwaga o braku profesjonalizmu jest nie na miejscu - nie znamy się to po pierwsze a po drugie nie piszę do Ciebie jako terapeuta gdyż jak wspomniałam zarabiam tak na życie ( a nie zarabiam udzielając się na forum, gdyż robie to w ramach wolontariatu )
    4. mój pw nie był ani niemiły niekulturalny a napisałam w nim, że masz 20 postów i połowa z nich dotyczy strofowania innych użytkowników. Prosiłam też byś nie oburzała się i nabrała dystansu ( to dla śledzących temat, żeby nie było niedomówień)

jeżeli mój post o tym, że za poradnictwo dotyczące moczenia nocnego dostaje pieniądze Ciebie uraził to rzeczywiście masz problem sama ze sobą.

Ostatnio edytowane przez marushka ; 26-06-2012 o 17:31
    Mery&Mariu->Fifi&Lilu
    http://www.dpp.warszawa.pl/

Uprawnienia umieszczania postów