Synek ma teraz ok 4.8 kg. Mamy little lamb size 1 formowanki i otulacz. Babyetta one size i S. O tych pachwinach właśnie doczytalam. Przyznaje sięze wwcześniej zbytnio na to nie zwracalam uwagi. Teraz przy ostatniej zmianie bardzo się do tego przełożyłam.
No i jeszcze na angielskich forach wyczytałam ze otulacze ll mają w zwyczaju przeciekac. Muszę chyba zamówić jakieś inne
mi ll też się nie sprawdziły, jak masz mozliwość to spróbuj z innymi najlepiej s, aczkolwiek przy tej wadze to i one size powinny być dobre - zależy od budowy malucha (waga nie zawsze musi być wyznacznikiem). Wiadomo co pupa to inna opinia, ale wg mnie zgrabne otulaczyki to kokosi, nappime, milovia...
A i nie wiem co używasz do środka, ale poprawne ułożenie też ma znaczenie![]()
90% tego co wkładam to formowanki little lamb (mam ich dość duzo) . Oprócz tego tetra zwykła, ręczniki IKEA plus jakiś booster bawełniany.
Co do budowy to szczupak. Chuda pupa, chude udka![]()
sorki, dopiero teraz zauwazylam post skierowany do mnie
postaram sie dzisiaj wrzucic fotki
no i udalo nam sie zminimalizowac przecieki - tak jak mowila Joasia - pielucha w pachwinach a nie na udkach - dzisiaj ubranie suche po nocy - 22-6
brawo i bardzo długono i udalo nam sie zminimalizowac przecieki - tak jak mowila Joasia - pielucha w pachwinach a nie na udkach - dzisiaj ubranie suche po nocy - 22-6