Pokaż wyniki od 1 do 20 z 237

Wątek: Przecieki-tylko szczerze?

Mieszany widok

Chustonoszka
    Miejscowość
    Stalowa Wola

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Samosiejka Zobacz posta
    ja miałam kiedyś odwrotne doświadczenia w tych z przeszytą gumką (mam na myśli konkretnie BG) często zauważałam przecieki na szwie. Z kolei w tym drugim kroju przecieków nie było, bo szew był zupełnie na brzegu.
    też to zauwazyłam

Cytat Zamieszczone przez Samosiejka Zobacz posta
    Zauważyłam jednak, że np. cześciej wilgoć przechodzi na ubranko w pieluszkach pul minkee, niż w tych nie-minkee tkanina minkee łatwiej namaka i jest wyczuwalnie wilgotna.
    a tego nie zauwazyłam...

Cytat Zamieszczone przez ewaibartek Zobacz posta
    ja bym zaiwestowala w bambus
    z wkładów polecam te z froty bambusowej

Chustofanka Awatar ignasiamama
    Miejscowość
    Warszawa Wola

Domyślnie

Rad konkretnych Ci nie podam, bo każdy dzieć jest inny. U mnie ChB to porażka. Ogólnie wielo to trzeba się nauczyć a w zasadzie to uczyć się cały czas. Miałam taki otulacz, który na początku non stop mi przeciekał, dopóki nie rozpracowałam, co i jak do niego wkładać. Teraz nie przecieka nigdy. Rytmu zmieniania pieluch też musiałam się nauczyć - jaka pielucha, jaki wkład na ile itd. Pewnie nie raz przyjdzie mi jeszcze zmieniać nawyki, bo synek rośnie i się zmienia a wraz z nim pieluchowanie też, ale to w sumie fajna zabawa

Chustonoszka
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Przy noworodku płynne kupki przeciekały w jednoazówkach a w wielo nigdy . Dopiero od niedawna w wielorazówkach zaczęły się pojawiać przecieki przy większym siku. Widzę że co jakiś czas trzeba dostosowywać chłonnośc wkładek do dziecka. Rzeczywiście jest z tym trochę zabawy, ale jak się to lubi to jest ok.
    Marysia 20.01.2012

Uprawnienia umieszczania postów