Ech fajna. podoba mi się.
Syndrom nati nie kamam o co chodzi. Dobra domyślam się![]()
A ja sie z Wami nie zgodze
Bo mimo, ze wiem co syndrom nati znaczyto jednak w zaden sposob nie zaszkodzil on firmie
Nadal chusty znikaja w minuty ze strony Nati i sa poszukiwane i to samo bedzie z oscha
Roznica jest tylko taka, ze jednak obsluga klienta ma duzo wyzszy standard u Oschy i dlatego ludzie wracaja, mimo nieudanych polowan...
A i jeszcze dodam, ze z tego co mi widomo, poprawcie mnie jek sie myle, z nati nigdy nie bylo tak, ze dziewczyny wymienialy Nati za Nati.... a w przypadku oschy - no chyba same wiecie
No i jeszcze dodam, ze z oscha jest podobnie jak z nati bylo(jest???), ze jest to bardzo chodliwy towar i w CENIEMoim przykladem moze byc SN nubela, ktora zaproponowana mi zostala w cenie £200 + przesylka z Rosji
(o innych ofertach nie wspomne
) wiec chyba sie cenia
Mysle, ze ta tendencja sie utrzyma, bo w przeciwienstwie do Nati, Oscha wypuszcza kilka chust w sezonie, a Nati - miesiecznie
Co nie oznacza, ze lubie ten sposob zakupow
![]()
Iwona - mama Hugo (29 wrzesien 2010)
Doula
Doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
myslę ze liczba chust wzrośnie, bo widza ze moga zarobić
polityka mi jednak nie odpowiada...
przecież nie będę kleczec wieczorami nad stronką oschy i klikać bo mnie M. z chaty wywali
a kiedy niby mam z nim pogadaćo innych sprawach nie wspominając
![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
ja jestem ciekawa tej prawdziwosci komentow wynoszacych Zoe customer service pod niebiosa. Napisalam do niej w piatek dlaczego wyslala moja chuste do Szwecji, kiedy ja mialam zmieniony adres na dostawe do Polski. Zero odpowiedzi. slownie: zero.
Marcel 3 lata
No bo pewnie potrzebuja kilku dni
Po porazce ze smokami napisalam do oschy, ze mialam obiecane i od kogo i cala mase szczegolow, ze jakby cos sie pojawilo to ja chetnie. Dostalam odpowiedz po paru dniach, ze ok... ale nic o tym nie myslalam... po miesiacy sie odezwali, ze maja smoki czy chceWiec chyba troche innaczej niz w Nati
![]()
Doula
sluchajcie
poprośmu o pre-order!
ja te chmurki bym chciała
ale tak naprawde stac mnie na roze mietowe![]()
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Doula
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Doula
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Też mnie cieszy pre order. Tak po prostu,bo czy będę miała na to??? Ale chyba tylko tak można zakupić![]()
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
ja tam nie narzekam na kontakkt z nati - na każdy mój mail jest odpowiedź w ciągu doby
]
no pre orderem z oschy też byłabym zainteresowana gdyby nie odbywał się przez facebook - a może zaprononujcie im limit jakiś forumowy - może będzie mniej narzekania niż na makija na limit forumowy się piszę
ja nie mam odwagi kupować u Oschy bo nie rozumiem ich strony - wszystko mają sold out![]()
Kasia 11.2010, Mati 10.2013, Jadzia 6.2015, Michaś 11.20
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
no to może spróbuję kiedyś zapolować gdy będę miała wolne środki![]()
Kasia 11.2010, Mati 10.2013, Jadzia 6.2015, Michaś 11.20