Pokaż wyniki od 1 do 20 z 535

Wątek: Tylko dla zakochanych w PAWIACH :)

Mieszany widok

Chustonoszka Awatar mgo
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

ja moje pawie jakoś ostatnio tylko platonicznie kocham, a noszę w wełenkach... zaraz to zmienię!
    Noe (2.5.9)

Chustofanka Awatar asiorek
    Miejscowość
    wawa

Domyślnie

A ja mam pytanie techniczne.
    Czy nowe pawie trzeba łamać? Bo wydawało mi się, że żakardów nie trzeba. A jednak przy macaniu i wiązaniu wydawały mi się trochę sztywnawe. Czy to ich urok?

demona
    Guest

Domyślnie

Nowe są bardziej chropowate, ale nie wymagają łamania. A gdzieś Ty nowe pawie wymacała? Ja miłam nowe jeszcze 2 miesiące temu, ale one długo nie noszone leżeć nie mogły

Chustofanka Awatar asiorek
    Miejscowość
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez demona Zobacz posta
    A gdzieś Ty nowe pawie wymacała? Ja miłam nowe jeszcze 2 miesiące temu, ale one długo nie noszone leżeć nie mogły
    Ano u siebie w stosiku
    Odkupiłam za marny grosz od koleżanki, która zanabyła je jeszcze w śmiesznie małej cenie, ale nie przekonała się do chust w ogóle i przeleżały u niej swoje, nawet nie praneFioletowe 6
    No własnie są takie szorstkie - trochę mnie drapią po szyi i ramionach. Jest jakiś szybki sposób żeby je milusimi zrobić?

Chustoguru
    Miejscowość
    Bydgoszcz

Domyślnie

Kury-tak o nich mawiałam pogardliwie. Miałam w rękach i stwierdziłam, że niewarte tych pieniędzy. IMO nie widziałam do tej pory brzydszej chusty. Nadażyła się okazja zakupu nowych pawiszonów w normalnej cenie i postanowiłam dać im szansę. Zamotałam się i...
    Z miejsca zdegradowała wszystkie inne. Pawiszony nie są do oglądania, one są do motania!

Chusteryczka Awatar kasia
    Miejscowość
    karkonosze:)

Domyślnie

do oglądania też jak przyszły moje fioletowe, to z krzesła spadłam, tak mnie zauroczyły motane już nie sprawiają takiego wrażenia estetycznego, ale noszą skubane, to fakt właśnie czekam na moją 4
    Ostatnio edytowane przez kasia ; 19-08-2010 o 14:44

Uprawnienia umieszczania postów