Kto kupował ostatnio pawie z tych sonderpresowych? Dopatrzyłyście się wad?
Moje wlasnie przyszly, dokladnie zobaczylam, nic nie znalazlam![]()
Przez ten wątek mnie opętało i w nocy mi się te ptaszory śniłyTeraz szukam ofert po całym necie
![]()
Anto 25.08.2008
Zosia 24.10.2011
Fasolka Listopad 2019
ŻADNYCH WAD- nóweczka nie śmigana, nie wybrakowana, cacana![]()
Czemu tam nie ma 7![]()
Anto 25.08.2008
Zosia 24.10.2011
Fasolka Listopad 2019
No to jeszcze raz: na sonderprajsie sa chusty z regularnej oferty-to chusty z jakąś tam wadą, datego są tańsze I chusty z edycji limitowanych, wcześniejszych-TE WAD NIE MAJĄ (przynajmniej nie powinny).
www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
gugu-gaga.pl na Facebooku
Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.
No tak, ale wszystkie chusty, które tam widnieją są pod napisem: Babytragetucher mit kleinen Fehlern, więc teoretcznie powinny jakieś wady mieć. Kiedyś była jeszcze na Sonderpreise inna kategoria (oprócz tej "mit Fehlern") oznaczająca właśnie te resztki edycji limitowanych, ale teraz już nie maZamieszczone przez petisu
Przy okazji mam pytanie z innej beczki:
Nie wydaje się wam, że pawie za wąskie są? Nie brakuje Wam cm przy pawiowych plecaczkach? Czy są może szersze pawie niż 63 cm, a ja o nich nie wiem?![]()
moje maja 63 cm
mnie to w ogole nie przeszkadza
A moje maja 70!!!!
I te fioletowe i czarne .
Własnie przed chwilko macałam ten nowe i sprawdzałam,te z sonderprice,sa bez wad,nowe i jak trzeba. Wydaje mi sie,ze bardziej sie swiedca niz nowe fioletowe i w ogole...tak sie swieca świetnie....dlaczego to znika po praniu.....![]()
I mam jeszcze wrazenie,ze czarne sa ciensze od fioletowych.
A pawie występują w trzech kolorach?
Tak kombinuję czy faktycznie potrzebuję 7Może 6 starczy skoro dzieć rośnie i z przodu ciężko go już nosić
![]()
Anto 25.08.2008
Zosia 24.10.2011
Fasolka Listopad 2019
W dwóch czarno-białe i fioletowo-białe,reszta to juz kwestia radosnej twórczości![]()
Słuchaj,zmieścisz sie,bo ja z moja megawaga sie zmiesciłam![]()
.A zreszta,moje pawie fioleowe choc kupione jako 6,maja 4,85.
no nie wiem, co dla Ciebie znaczy mega waga? Ja wysoka jestem, 176 cmZamieszczone przez nata76
Nati standard była na płaszcz przykrótka
Ale rozmiar 7 z ptaszorów to cięższa sprawa.
Anto 25.08.2008
Zosia 24.10.2011
Fasolka Listopad 2019
Ja mam 174+25 kg nadwagi poporodowej. Zalezyw co wiazesz.rzeczywiscie, na kurtke 6 bedzie Ci trudno, chyba,ze pojedynczy x,jesli masz starsze dziecko.
Myślę myślę bo mój aktualny Hopp jak zawiążę w kieszonkę pod kurtkę, to mi ogony się po ziemi ciągną![]()
Anto 25.08.2008
Zosia 24.10.2011
Fasolka Listopad 2019
Zamieszczone przez Ewlna
nie mysl,tylko kupuj,najwyzej na kurtke co innego nosic bedziesz![]()
Nie można tak, bo jeszcze kliknę i co będzieNajpierw mój hopp musi pójść
![]()
Anto 25.08.2008
Zosia 24.10.2011
Fasolka Listopad 2019
Zamieszczone przez picikola
SiKusi mnie ten rozmiar 6 ale się trochę waham... czy nie lepiej na 7 poczekać
![]()
Tak czy siak,muszę lime sprzedać, jak nie sprzedam to dalej mogę marzyć o ptaszorach![]()
Anto 25.08.2008
Zosia 24.10.2011
Fasolka Listopad 2019