i będzie nagłówek w gazecie "pawie zamordowały kuraka"Zamieszczone przez magda1980
![]()
![]()
i będzie nagłówek w gazecie "pawie zamordowały kuraka"Zamieszczone przez magda1980
![]()
![]()
Zamieszczone przez magda1980
![]()
![]()
Ja bym była za założeniem anty pawiowego wątku
![]()
Najbrzydsza chusta świata![]()
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
kurka,ja tez uwazam,ze to najbrzydsza chusta,ale cos w sobie ma i moja córka kocha pawie......a od wczoraj jeszcze bardziej i mi rysuje pawie po całym domu.Zamieszczone przez Dagmara
obecna!Zamieszczone przez magda1980
![]()
a do mnie ida drugie pawie.....czarne.....ja sobie zamowiłam fioletowe,a sioistra nie wiedziała i mi kupiła czarne....nie wiem,czy czarne polubie.....w ogole nie lubie czarnych i białych ciuchów,a kontrast czarno-biały to juz nie do zniesienia dla mnie.....
ten fiolet jakos tak sie rozmywa.....
Zamieszczone przez nata76
No właśnie tylko mi szkoda kasy na coś co mi się nie podoba, żeby nie wiem jak nosiły i się same wiązały, to wolę kupić coś co jest ładne![]()
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
Jeden plus,ze chusta jest INTRYGUJĄCA![]()
ha! to pierszy raz widze,że "intrygująca" jest synonimem "brzydka"![]()
![]()
![]()
Pawie są piękne.
Żadna tam Cepelia.
Żadne tam pasiaki i indio z domieszko niewiadomoczego![]()
Mam długie fioletowe i czarne kółkowe.
do tej pory najczesciej byl to przymiotnik "sympatyczna"![]()
drogie pawiomaniaczki! przestancie przekonywac do niewatpliwych i oczywistych zalet pawi. to jest watek do wymiany zachwytow, nieprzekonanych i tak nie przekonamy
to tak jak z miloscia i przyjaznia - albo zaiskrzy albo nie...
chociaz bywaja u takie sytuacje, ze dluuuugie lata nie dostrzegamy tej wielkiej milosci, odstawiamy ja w kat, przestawiamy z miejsca na miejsce az nagle, po latach po prostu tracimy glowe![]()
Magda! Ona do Ciebie pije!Czyli, byś zostawiła pawie w szafie, jak rozumiem
![]()
Julka 2001, Zosia 2007
nata napisalam priv![]()
![]()
![]()
Zamieszczone przez aniakom
chwilowo dojrzałam do tego,żeby pawie (czy ktoś mógłby zmienić im nazwę,bo ciężarówce nie za fajnie to się kojarzy) przerobić eksperymentatorsko bez szkody dla materialu.
ale to chwilowo.
do tego mam szafkę na chusty co mieści tylko trzy sztuki standard i za chiny ich tam nie wepchnę.
z racji skojarzen, tym gorecej radzilabym nie puszczac pawi w swiat![]()
No to ja się w tym wątku melduję![]()
tylko proszę tytuł zmienić, bo póki tu nie weszłam nie wiedziałam, że to też o mnie
odbarwione pawiszczony są boskie![]()
a co, Aniu,masz?
znaczy odbarwione![]()
aniu nie ma tak latwo, warunkiem przyjecia do fanklubu jest podanie przynajmniej 5 cech, za ktore kochasz swoje pawie oraz zamieszczenie co najmniej 2 fotek z onymiZamieszczone przez Ania z Tulikowa
![]()
myślę, że wobec powyższego należy powiększyć szafkęZamieszczone przez magda1980
![]()
one same wydziobią sobie dziureZamieszczone przez barrbarra
![]()