ja kolo 2017 bede dzialac kolejna pociechebedzie jak znalazl
ja kolo 2017 bede dzialac kolejna pociechebedzie jak znalazl
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński
-A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
Pięknie wyglądają te pawie w akcji![]()
a mnie możecie zlinczować, ale mi się stare pawie w ogóle nie podobają, są za bardzo wzorzyste....
K. 2009M. 2012
piękne, o wiele ładniejsze od tych nowychbo muszę się przyznać, że mnie zupełnie ten wzór nie pociągał, dopóki sobie nie ponosiłam
a teraz się poważnie zastanawiam czy ich nie wynegocjować od Ciebie roni21
![]()
Siaś 07.2007 Ninia 04.2009 i Lolek 12.2010
Kozdy cłek fce mieć swój rozum. Kóniec kóńcym telo rozumów, kielo ludzi. A godajóm, ze rozum jest jedyn! Jakoz jedyn, kie kozdy hebluje po swojemu.
mi sie podobaja te pawie w akcji oh jak bardzo podobaja![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
Mnie sie podobaja i stare i nowe. To chusta, w której duzo nosiłam. uwielbiam ją. Wzór ma zupełnie innny. I splot. I to w ogole jakas taka inna chusta. A te stare pawie takie bardzo retro i secesyjne dla mnie. Piekne. A jeszcze do moich pawi brikola mi kolczyki zrobiła......cudo......pawie uwielbiam.
No to i ja się zakochałam... do tej pory jakoś tak pawie sobie leżały i wełna była w ruchu, bo nosi super. Ale dziś - ciepły dzień stwierdziłam, że potrzeba coś mniej grzejącego niż wełna, a równie dobrze noszącego. Nosiłyśmy się 4 godziny w pawiach i jestem zachwycona !!! Żadnego bólu w kręgosłupie, żadnego bólu ramion. I już wiem dlaczego pawie takie ceny osiągają![]()
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
ja moje pawie jakoś ostatnio tylko platonicznie kocham, a noszę w wełenkach... zaraz to zmienię!
Noe (2.5.9)
Nowe są bardziej chropowate, ale nie wymagają łamania. A gdzieś Ty nowe pawie wymacała? Ja miłam nowe jeszcze 2 miesiące temu, ale one długo nie noszone leżeć nie mogły![]()
Ano u siebie w stosiku
Odkupiłam za marny grosz od koleżanki, która zanabyła je jeszcze w śmiesznie małej cenie, ale nie przekonała się do chust w ogóle i przeleżały u niej swoje, nawet nie praneFioletowe 6
No własnie są takie szorstkie - trochę mnie drapią po szyi i ramionach. Jest jakiś szybki sposób żeby je milusimi zrobić?
Kury-tak o nich mawiałam pogardliwie. Miałam w rękach i stwierdziłam, że niewarte tych pieniędzy. IMO nie widziałam do tej pory brzydszej chusty. Nadażyła się okazja zakupu nowych pawiszonów w normalnej cenie i postanowiłam dać im szansę. Zamotałam się i...
Z miejsca zdegradowała wszystkie inne. Pawiszony nie są do oglądania, one są do motania!
do oglądania teżjak przyszły moje fioletowe, to z krzesła spadłam, tak mnie zauroczyły
motane już nie sprawiają takiego wrażenia estetycznego
, ale noszą skubane, to fakt
właśnie czekam na moją 4
![]()
Ostatnio edytowane przez kasia ; 19-08-2010 o 14:44