Pokaż wyniki od 1 do 16 z 16

Wątek: motać sie chcemy ale coś niemoty jesteśmy :) w sensie Ja a nie junior bo on lubi

Mieszany widok

Chusteryczka
    Miejscowość
    Irlandia/Galway

Domyślnie

Ja tradycyjnie polece ten filmik do nauki kieszonki:

A. 02.2010, T. 06.2012

Chustopróchno Awatar sakahet
    Miejscowość
    Spain :)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ananke Zobacz posta
    Ja tradycyjnie polece ten filmik do nauki kieszonki:

ananke- zauważyłaś jak ta kobitka podtrzymuje dziecko podczas wkładania go do chusty oraz jak rozjechała dziecku "żabkę" na końcu?

Chustonówka
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

wiem, że materiał pofałdowany ale nie wiem jak go rozprostować wygładzac do zewnetrznych krawedzi chusty ?
    Pocwicze kieszonkę na jakies maskotce a potem spróbuje z młodym a tak w ogóle to chyba sie na kurs zapisze albo umówie z doradca bo to chyba najrozsadniejsze bedzie
    Mama 5 miesięcznego Tomka, posiadaczka kota burego Mariana goniącego golebie no i jest jeszcze mąż najlepszy ...

Kiedy wykluczy się niemożliwe, to, co pozostanie, choćby cał­kiem nieprawdopodobne, musi być prawdą. Problem tkwił w usta­leniu, co jest niemożliwe. Tak, na tym polega cała sztuka...
    Straż! Straż! - Samuel Vimes

Chustopróchno Awatar sakahet
    Miejscowość
    Spain :)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcepan Zobacz posta
    wiem, że materiał pofałdowany ale nie wiem jak go rozprostować wygładzac do zewnetrznych krawedzi chusty ?
    Pocwicze kieszonkę na jakies maskotce a potem spróbuje z młodym a tak w ogóle to chyba sie na kurs zapisze albo umówie z doradca bo to chyba najrozsadniejsze bedzie
    nadmiar materiału trzeba zgromadzić w dołkach podkolanowych

a spotkanie z doradcą to bardzo dobry pomysł

Chustomanka Awatar Gundi
    Miejscowość
    Śląsk

Domyślnie

Witam, mam ten sam problem co *marcepan*, z tym, że jedyne co mi jakoś wychodzi to kieszonka (kangurek to dla mnie czarna magia, a innych nie próbowałam). Dociągnąć chusty przy główce też nie potrafię. Masę różnych filmików oglądałam i po kilka razy, dzięki czemu pupa i nóżki coraz lepiej są ułożone, ale z tą główką to koszmar jest. Może się za bardzo wierci, może się boję, że za mocno ścisnę... A może za wysoko mały siedzi? Ma ktoś jakąś radę? Na to to mi już chyba żaden filmik nie pomoże Czy w tej sytuacji nic mi innego nie pozostaje jak spotkanie z doradcą?
    Ja się dopiero uczę, ale już kocham chusty za to wspaniałe uczucie bliskości, za wolne ręce (tzn, bardziej wolne jesli mi sie uda dobrze dociągnąc), i za wygląd też je kocham. Nie chciałabym z tego rezygnować...

Chustoholiczka Awatar sheana
    Miejscowość
    Puszcza (krk)

Domyślnie

Ja polecam doradcę...z Laurą się nauczyłam z filmików, ale...jednak przy Brunku skorzystałam, bo chciałam na plecy, ale przy okazji jakoś wyszło uczenie kółkowej i kangur

A dociąganie - pomalutku, po kawałku przy szyi.
    Lauron(Smo) 12.06.2010, Bruno(Gadzinka) 12.01.2012

Uprawnienia umieszczania postów