ale rapalka używana, złamana, LL też prałam mi sie zdaje, że wprawy mi brakujeze zdjęciami dobry pomysł porobie i wstawie
ale rapalka używana, złamana, LL też prałam mi sie zdaje, że wprawy mi brakujeze zdjęciami dobry pomysł porobie i wstawie
Mama 5 miesięcznego Tomka, posiadaczka kota burego Mariana goniącego golebieno i jest jeszcze mąż najlepszy ...
Kiedy wykluczy się niemożliwe, to, co pozostanie, choćby całkiem nieprawdopodobne, musi być prawdą. Problem tkwił w ustaleniu, co jest niemożliwe. Tak, na tym polega cała sztuka...
Straż! Straż! - Samuel Vimes
A to ja zrozumiałam że obie nówkiwstaw, będzie można konkretnie podpowiedzieć co i jak
Mały B: 2009
Mała T: 2012
tak się zamotałam... już widze, że dziebko krzywo, ale chyba nie jest jakoś fatalnie bo młody zasnął
https://plus.google.com/photos/11836...CJXF7pSBg_D6eQ
Ostatnio edytowane przez marcepan ; 26-06-2012 o 15:24
Mama 5 miesięcznego Tomka, posiadaczka kota burego Mariana goniącego golebieno i jest jeszcze mąż najlepszy ...
Kiedy wykluczy się niemożliwe, to, co pozostanie, choćby całkiem nieprawdopodobne, musi być prawdą. Problem tkwił w ustaleniu, co jest niemożliwe. Tak, na tym polega cała sztuka...
Też mam LL - nawet po kilkakrotnym praniu i prasowaniu jeszcze nieco sztywna (choć lepiej niż na początku) - ale juz o wiele lepiej się z nią współpracuje, szczególnie jak wcześniej się z chustą nie miało do czynienia (jak ja)
Dobrochna 19.06.2008 i Jeremi 07.03.2012
w wolnych chwilach siedzę między włóczką a szydełkiem
marcepan, a może zmień wiązanie na kieszonkę np.? Bo 2x się sam w sobie trudniej dociąga moim zdaniem. Klnęłam nad nim wielokrotnie![]()
Lauron(Smo)12.06.2010, Bruno(Gadzinka)
12.01.2012
mi kieszonka zupełnie nie wychodzi, nie umiem upchnac materiału pod pupe młodego, rece mnie bolą od podtrzymywania i gubie sie w chuscie i robie sie nerwowa... ale spróbuje pociwiczyc
. 2X sie trudno dociaga ale idzie mi coraz lepiej jeno przy szyi młodego mam zawsze luzy co irytuje .
a link też nie działa ??https://plus.google.com/photos/11836...CJXF7pSBg_D6eQ
Ostatnio edytowane przez marcepan ; 26-06-2012 o 21:24