Pokaż wyniki od 1 do 16 z 16

Wątek: motać sie chcemy ale coś niemoty jesteśmy :) w sensie Ja a nie junior bo on lubi

Mieszany widok

Chustonówka
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie motać sie chcemy ale coś niemoty jesteśmy :) w sensie Ja a nie junior bo on lubi

Kupiłam sobie pierwsza chuste niebieską LL bawełna
    i się motamy w 2X i idzie nam tak sobie jakos nie umiem dociągnąć młody ma luzy przy szyi znaczy pięknie się może do tyłu odgiąć jak lampy ogląda
    i chce młodego w kieszonkę zamotac ale nii cholery mi nie wychodzi mateial z pod tyłka wyjeżdża... ja wiem to nie budowa promów kosmicznych ale młody sie wygina, chusta nie współpracuje mnie rece bolą ... powiedzcie, żze to da rade sie na uczyć, że cwiczenia mistrza czzynią i... że może nowa chusta np fioletowa rapalu od mamysłon problem rozwiaże bo lepiej dociągnie niż nówka LL
    Mama 5 miesięcznego Tomka, posiadaczka kota burego Mariana goniącego golebie no i jest jeszcze mąż najlepszy ...

Kiedy wykluczy się niemożliwe, to, co pozostanie, choćby cał­kiem nieprawdopodobne, musi być prawdą. Problem tkwił w usta­leniu, co jest niemożliwe. Tak, na tym polega cała sztuka...
    Straż! Straż! - Samuel Vimes

Chusteryczka Awatar ostroszyc
    Miejscowość
    Kielce

Domyślnie

Oj rapalka nowa sztywna bardzo będzie! W ogóle nowe chusty współpracują mniej chętnie, trzeba je "złamać" czyli uprać i pomiętosić. Prałaś tą LL przed zawiązaniem?
    Co do wiązania to najlepiej byłoby gdybyś wstawiła zdjęcia, chociaż bez zdjęć dziewczyny pewnie też pomogą (ja się nie wychylam bo lajkonik jestem )
    Mały B: 2009
    Mała T: 2012

Chustonówka
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

ale rapalka używana, złamana, LL też prałam mi sie zdaje, że wprawy mi brakuje ze zdjęciami dobry pomysł porobie i wstawie
    Mama 5 miesięcznego Tomka, posiadaczka kota burego Mariana goniącego golebie no i jest jeszcze mąż najlepszy ...

Kiedy wykluczy się niemożliwe, to, co pozostanie, choćby cał­kiem nieprawdopodobne, musi być prawdą. Problem tkwił w usta­leniu, co jest niemożliwe. Tak, na tym polega cała sztuka...

Chusteryczka Awatar ostroszyc
    Miejscowość
    Kielce

Domyślnie

A to ja zrozumiałam że obie nówki wstaw, będzie można konkretnie podpowiedzieć co i jak
    Mały B: 2009
    Mała T: 2012

Chustonówka
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

tak się zamotałam... już widze, że dziebko krzywo, ale chyba nie jest jakoś fatalnie bo młody zasnął

https://plus.google.com/photos/11836...CJXF7pSBg_D6eQ
    Ostatnio edytowane przez marcepan ; 26-06-2012 o 15:24

Chustopróchno Awatar sakahet
    Miejscowość
    Spain :)

Domyślnie

nie widać zdjęcia

Uprawnienia umieszczania postów