-
Chustomanka
Dąbki Bobolin 13-15.06.2012 plaża i miasto
hej widzialam dzisiaj chustomame ktora weszla na plaze ok.18.-18.30 z maluchem w jakim pasiaku z granatem byly z nia jeszcze jakies male dziewczynki.pozdrawiamy my akurat bylysmy na nizkach dopiero na zachod slonca szlysmy w ergo id madsme googoo
Ostatnio edytowane przez bursztynka ; 18-06-2012 o 23:55
-
Chustomanka
hej wlasnie wrocilam z. nad morza i nie widzialam zadnego wisiadla za to do tego 13.06. doszlo 15.06 najpierw na plazy ok.13 w Dabkach Bobolinie tata z maluchem chyba w ergo tuli w brazach albo w czyms podobnym wychodzil z plazy.
potem wieczorem ok 18.30-19.00 bylismy na spacerze w Dabkach najpierw widzielismy rodzimke 4-osobowa mama niosla. malucha w jakims niebieskim pasiaku a tata prowadzil starszaka na oko 4-latka przechidzili w nasza strone niedaleko dw.horyzont pozdrawiamy.
kawalek dalej mama w brazowawym bondolino tata niosl starszaka na dosc duzym plecaku z tylu-machamy do Was.
i po jakichs 10 minutach w lodziarni. grupka z maluchem z wozkirm spacerowym chicco a maluch przykryty pasiakiem ktory bardzo przypominal mi ten z pierwszego dnia na plazy.
-
Chustonówka
o,proszę moje rejony
-
Chustomanka

Zamieszczone przez
Maya
o,proszę moje rejony

b.ladne cicho i spokojnie i plaza czysciutenka
Uprawnienia umieszczania postów