a ja właśnie poprosiłam o dostęp do jednej z grup i wyskoczyło mi "Zażądaj o Powód"Nie zażądałam
![]()
a ja właśnie poprosiłam o dostęp do jednej z grup i wyskoczyło mi "Zażądaj o Powód"Nie zażądałam
![]()
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
Nie zażądałaś, nie dostaniesz![]()
![]()
uzbrój się w cierpliwość, na niezbyt długo, zapewne...
http://www.chusty.info/forum/showthr...pisa%C4%87-%29
Zapłaciłam za wątek HM i nadal nie mam otwartego, a miało być od razu. Zaraz wyjadę i cały lipiec przeleci :/
"Szczęście dla ludzkości, że nie możemy zmusić dzieci, by ulegały wpływom wychowawczym i dydaktycznym zamachom na ich zdrowy rozum i zdrową ludzką wolę." J. Korczak
Jazzoo teraz rzadziej bywa na forum: http://chusty.info/forum/showthread....o-lato-wakacje
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
MNP - Między nami prywatnie
MNK - Między nami kobietami.
Jeśli wejdziesz w ustawienia, a później w lewym dolnym rogu klikniesz na "Należy do grup" to zobaczysz listę. Skróty, wyjaśnienie skrótów i informacja od ilu postów można prosić o dostęp.
2009
2012
Ja tak ze zdiwieniem tylko spytam - dostęp do MNP jest od 200 postów, nie ma limitu czasowego? Byłam przekonana, że trzeba trochę na forum posiedzieć, żeby się tam dostać![]()
Co dwa lata przewrót świata
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
"Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.
Co dwa lata przewrót świata
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
"Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.
no, ale mnp to przecież nie jakieś wrota wielkie![]()
Czy ja takze moge prosic o dostepy wszelakie? Bo w chwili obecnej nie am nawet do galerii...a mam juz ponad 200 postow.
SyneK. VIII'10
"Zarodek płci męskiej staje się człowiekiem po 40 dniach, zarodek żeński po 80. Dziewczynki powstają z
uszkodzonego nasienia lub też w następstwie wilgotnych wiatrów."
[Św. Tomasz z Akwinu (1225-1274 r.) - Ojciec Kościoła Katolickiego]