Pokaż wyniki od 1 do 20 z 28

Wątek: Lumpeksowe znalezisko :]

Mieszany widok

Chustoguru Awatar Wiewiórka
    Miejscowość
    Woodstock

Domyślnie

Znalazłaś mój otulacz i prefoldy! Gratulacje! Mam identyczny w identycznym rozmiarze otulacz i uwielbiam go zwłaszcza do prefoldów (z pieluszkarni). Przewiewny. I bardzo niedoceniany.
    Zakładka w nim jest świetna. Maciek ma prawie 9kg i dalej go używamy (a niby 4-7kg)
    Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)

Chustomanka Awatar kista1
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

fajny, nie miałam nigdy ale bardzo lubię rozmiarowe pieluszki i otulacze, świetne znalezisko
    Bianka 04-09-2010

Chustonówka

Domyślnie

wow! ja nigdy nie spotkałam w lumpku pieluszek, a szkoda... a tak z ciekawości napisz ile zapłaciłaś za taki fajny zestaw?

Chustoguru Awatar annagdynia
    Miejscowość
    Gdynia

Domyślnie

gratuluję znaleziska
    synek lato 2008 synek wiosna 2011

Chustomanka
    Miejscowość
    Piaseczno

Domyślnie

niezły łup, gratuluję!
    Aga,

mama Zosi (14.01.2008), Adasia (13.12.2005 - 34 tc, 1180 g) i Lili (18.01.2012)

lalunia
    Miejscowość
    Nadalskądinądznikąd

Domyślnie

mój ulubiony więc
    pytałam o zakładkę,bo starsze wersje mogą jej nie mieć.zakładka jest przydatna,bo trzyma prefold w miejscu i nie wysuwa się on za otulacz na brzuchu.rzepy są mocne,w praniu się nie złachają,boki trzymają porządnie jak na noworodkowe kupska,jest dobrze wykrojony też na formowanki,PUL mocny,nie zniszczy się.prefoldy typowe jak większość bawełniaków,na najmniejsze dziecko mogą być za grube składane na 3,więc po złożeniu na pupie je rozkładaj w wachlarz,boki w kroku zawijaj do środka,dzięki temu kupa nie rozlezie się.już po miesiacu bedą dobre.
    gratuluję znaleziska

Chustoguru Awatar Wiewiórka
    Miejscowość
    Woodstock

Domyślnie

i ten otulacz jest też o tyle fajny, że się nic nie przesuwa, bo tworzy jakby rynienkę, coś na zasadzie jak w apple cheeks
    Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)

Chustomanka Awatar lice
    Miejscowość
    Pruszcz Gdański

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez magda1980 Zobacz posta
    mój ulubiony więc
    pytałam o zakładkę,bo starsze wersje mogą jej nie mieć.zakładka jest przydatna,bo trzyma prefold w miejscu i nie wysuwa się on za otulacz na brzuchu.rzepy są mocne,w praniu się nie złachają,boki trzymają porządnie jak na noworodkowe kupska,jest dobrze wykrojony też na formowanki,PUL mocny,nie zniszczy się.prefoldy typowe jak większość bawełniaków,na najmniejsze dziecko mogą być za grube składane na 3,więc po złożeniu na pupie je rozkładaj w wachlarz,boki w kroku zawijaj do środka,dzięki temu kupa nie rozlezie się.już po miesiacu bedą dobre.
    gratuluję znaleziska
    Dziękuje dziewczyny, oczywiście panie w sklepie zdziwione jak im powiedziałam co to jest one karton wrzuciły na sklep i nawet tam nie zaglądały Ja to się zastanawiałam czy ich nie sprzedać, bo w sumie ja to leniwiec jestem, no ale może mi się odmieni przy drugim dziecku
    Aga, mama Lenki 21.06.11 i Zuzanki 15.12.12

Uprawnienia umieszczania postów