Dziewczyny, pomóżcie proszę, bo kupiłam i nie wiem co
![]()
Dziewczyny, pomóżcie proszę, bo kupiłam i nie wiem co
![]()
A jaki toto ma splot? Zrób zbliżenie makro, może da się coś zobaczyć? Jaką ma długość i szerokość?
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]
Nie mam pojęcia, bo kupiłam w ciemno na all(od osób niewkręconych w chustowanie, chusta zakupiona w niemczech) i dopiero do mnie idzie.
Wygląda na bardzo cienką, i raczej na pewno nie skośnokrzyżową...
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
ladna jest, pewnie jakas gwatemalska handmadezadnych informacji na tej aukcji nie bylo?
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]
Też ją widziałam na allegro i zastanawiałam się co to. Pani opisała, że bardzo długa-)
No i przyszła. Jest bardzo cienka, ale wydaje mi się że skośnokrzyżowa. Jak to poznać?
zrób zdjęcie - takie zbliżenie. Dziewczyny będą potrafiły określić, czy to skośno czy nie
nie jest chyba skośnokrzyżowa ale na przykład Ellaroo też nie są skośnokrzyżowe. Ja z Ellaroo widziałam tylko Maiję, i brązową której nazwy nie pamiętam ale może bardziej obeznane powiedzą czy to przypadkiem nie jest jakaś Ellaroo?
Kasia 11.2010, Mati 10.2013, Jadzia 6.2015, Michaś 11.20
metki brak??
no właśnie nie. Na dodatek ma kilka zaciągniętych nitek i plamy! Postaram się ją zwrócić, zobaczymy czy mi sie uda.