plecak prosty z tybetanem. albo (to czesciej) duzy ChMT - miejsca nie zajmuje wiecej niz chusta, do dzis czasem F nosze (4 i pol roku, jakies 16 kilo zywej wagi).
plecak prosty z tybetanem. albo (to czesciej) duzy ChMT - miejsca nie zajmuje wiecej niz chusta, do dzis czasem F nosze (4 i pol roku, jakies 16 kilo zywej wagi).
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Plecak prosty z tybetanem z przodu.
Ostatnio noszę mojego w porządnym grubym pouchu - fajnie bo szybko się go wkłada i wyjmuje. Cienko jest jak zaśnie (a potrafi) bo w chuście wygodniej głowę przytrzymać.
U nas także dominuje plecak prosty z tybetanem.
U nas sprawdzają się wszystkie plecaki prócz prostego![]()
Styczniowy Staszek (2009), lutowy Tadek (2011)
Moja dłubanina
Jeśli to ma być na długich wycieczkach jak nóżki się zmęczą to polecam plecak prosty bo:
- Wiąże się szybciej i łatwiej niż zapina nosidło
- Wystarczy krótka chusta która zmieści się do torebki a na postojach posłuży jako kocyk
Duże dzieci bardzo fajnie noszą się w plecakuJa teraz wolę nosić starszą niż młodego.
Jeśli chodzi o ergo to dla 3 latka koniecznie większy rozmiar (szyte na zamówienie) żadne tuli czy manduca się nie sprawdzi.
Basia mama 5 małych Trolli![]()
Doradca Noszenia ClauWi, Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
z przodu się daa na plecy ja wolę jednak plecak z krzyzem ale tak naprawdę nosidło (bondolino mi się sprawdza mocno) albo kangę (jesli na krótko)
Ostatnio edytowane przez jul ; 09-06-2012 o 09:30
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)