Pokaż wyniki od 1 do 20 z 35

Wątek: Tetra bambusowa **KOKOSI**

Mieszany widok

Chustomanka Awatar holica_1630
    Miejscowość
    Wieliczka/Kraków

Domyślnie

My testowaliśmy na 3 latku który sika do pieluchy w nocy, raz siknie troszkę raz bardzo bardzo dużo, akurat jak przyszedł czas na testy nie chciał siknąć tak jak trzeba
    Generalnie tetra mięciutka, milusi , świetnie się pierze.
    Na mojej 12 miesięcznej córce też dała rady, tylko moja córka całkiem odwrotnie niż brat generalnie nie sika w nocy
    Tylko rano do nocniczka
    Więc ciężko mi ocenić jej chłonność
    Jakieś straszliwe mankamenty mi się w oczy nie rzuciły
    Ksander 4.06.2009r i Polonia 18.08.2011r
    Aniołek 24.02.2013.[']

Chustoguru

Domyślnie

Tetra mięciutka i milutka, fajnie chłonie
    Tyle tylko, że mi się skurczyła a nie gotowałam jej.
    Ogólnie polecam

Chustomanka
    Miejscowość
    Polska

Domyślnie

U mnie akurat tetra przydała się w kryzysowej sytuacji kiedy mała się obsikała na placu zabaw, który niestety jest daleko od naszego miejsca zamieszkania, a ja akurat miałam ją przy "okazji" włożyłam 2 tetry na raz i mała nadal się mogła bawić oczywiście w międzyczasie znowu nasikała, ale tym razem do tetry i nic się nie wylało na zewnątrz, więc chłonna jest jak najbardziej, generalnie używałam za dnia Tetra jest miękka - (to ogromny plus!) po praniu trzeba ją trochę pougniatać, chłonna - myślę, że bardziej niż zwykła tetra, nie wiem czy się dobrze pierze, bo żadnej wpadki u nas nie było, ale patrząc na nią musi być super, bo plam żadnych nie było, czas schnięcia - na pewno schnie dłużej niż zwykła tetra, ale też nie całe wieki, następnego dnia mogłam założyć, minusem jak dla mnie jest to, że się skurczyła, nie wiem jak wyglądała wcześniej, ale rogi i całość obszycia były skurczone, ale to za pewne sprawka 60stopni, drugi minus nie wiem jak to nazwać chodzi o styl szycia? no to w niektórych miejscach widać prześwity z nitek jak one by puściły to tetra będzie dziurawa gdyby poprawić te dwie rzeczy to tetra by była idealna. Z całą pewnością mogę stwierdzić, że kiedyś nabędę taką tetrę jeśli będzie możliwość ogólnie POLECAM i dziękuję za możliwość testowania

Chustomanka Awatar gosica502

Domyślnie

A ja mam swoją prywatną tetrę kokosi I polecam bardzo, na noc nie próbowałyśmy czy da radę bo inaczej w nocy pieluchujemy. ALe na dzień jako wkład do kieszonek rewelacja!!! Mięciutkie, nie za grubie, chłonne no i schną szybciutko, odrobinę dłużej od zwykłej tetry a ile cieńsze

Chustonoszka Awatar Makurora
    Miejscowość
    Zgierz

Domyślnie

Teterka bardzo milutka i mięciutka. Wydaje się być taka puchata ! I chyba dzięki temu bardzo fajnie wchłania wilgoć. Bo jakby to powiedzieć siuśki tak ładnie się rozłażą po pieluszce .
    Testowaliśmy w dzień, w otulaczu i w kieszonce . Rozmiar pasuje i do jednego i do drugiego. Nie robi się "duża pupa".
    Schnie porównywalnie do mojej zwykłej tetry, no może troszę dłużej.
    Skurczyła się po praniach i nie jest już kwadratem, a prostokątem ! Nie wiem dlaczego kurczy się tak nierównomiernie?
    Obszycie może trochę przygrube. Dla starszaka to raczej nie jest problem, ale może taki niemowlaczek odczuwałby jakiś dyskomfort?
    Ogólnie - cud, miód i malina !
    Są wśród nas ludzie, którym towarzyszy wieczny głód...
    www.prader-willi.pl

Chustonoszka Awatar Makurora
    Miejscowość
    Zgierz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sylviontko Zobacz posta
    co do kurczliwości - niestety, nic na to nie poradzę
    Wiem, że te pieluszki tak mają . Zastanawia mnie tylko fakt, że skoro były kwadratem, to dlaczego nie skurczyły się do kwadratu tylko do prostokąta?
    Są wśród nas ludzie, którym towarzyszy wieczny głód...
    www.prader-willi.pl

Chustoholiczka Awatar sweetrose
    Miejscowość
    Nibylandia

Domyślnie

po testach naszej prywatnej teterki mam pytanie - nasza tetra nabiera fajnej chłonności, ale jeszcze nie potrafi dorównać wyczynowi z testów czyli starczyć na całą noc... ale myślę, że to jeszcze kwestia czasu... // nasza się nie kurczy... wręcz troszkę rozłazi ;/ a w miejscu wszycia metki pruje ;/ i nie jest tak mięciutka... no chyba, że się ją potarmosi to troszkę mięknie... // piorę generalnie na 40 stopniach.... czy ona da radę się skurczyć czy trzeba jej pomóc?? boje się, że się zaraz rozjedzie ;/ wydaje się tak delikatna ;/ a kocham ją za miękkość...
    Junior 2011
    Oleksander 2016
    Zośka 2021

Uprawnienia umieszczania postów