Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Z poślizgiem, ale się przedstawiam ;-)

Chustomanka
    Miejscowość
    Usa

Domyślnie Z poślizgiem, ale się przedstawiam ;-)

Witajcie!
    Jestem na forum od kilku tygodni, ale przedstawiam się dopiero teraz, przepraszam za poślizg

Mam na imię Jagoda, jestem mamą dwóch chłopaków - 5 letniego Kuby i rocznego Leonka. Kube nosiłam mało, jak się teraz okazuje nie miałam dobrej chusty - kółkowa nam się nie sprawdziła, wiązanej się nieco bałam, że zbyt skomplikowana. Dla Leo kupiłam tkaną Nati i sprawdza nam się bardzo dobrze (choć nie jestem bardzo ortodoksyjną noszącą mamą - wózka tez używamy ). Polubiłam tez nosidła ergo - czas takie nabyć. Oprócz tego jestem olbrzymią zwolenniczką pieluszek wielorazowych i przede wszystkim karmienia piersią (co pewnie widać w odwiedzanych przeze mnie wątkach).

Na forum trafiłam przez doradczynię chustową, od której kupowałam chustę i pieluszki wielo. Było to już kawałek czasu temu, ale jakoś dopiero teraz dołączam do Waszego grona i cieszę się, bo dużo tematów jest mi tu bliskich.

Z innych informacji to pracuję na wrocławskim uniwerku i mieszkamy we Wrocławiu, w okolicach Parku Grabiszyńskiego Pozdrawiam Was serdecznie!

Chustofanka Awatar antila
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Witaj

Zosia Samosia Awatar JJ
    Miejscowość
    Nibylandia

Domyślnie

Lubie imie Jagoda

Chustonoszka Awatar kwoka

Domyślnie