Pokaż wyniki od 1 do 20 z 34

Wątek: Częstochowa - czy są tu jakieś chustomamy?

Mieszany widok

Domyślnie

ja nosilam ale mloda ma juz 1,5 roku i raczej woli wlasne nozki. Chusta czeka w szafie na kolejnego kangurka za jakis czas. Kiepski ze mnie instruktor jesli chodzi o chustowanie ale w weekend mozecie cos o chustowaniu dowiedziec sie w Auchanie http://www.szczesliwe.macierzynstwo....n-czestochowa/

Chustonówka
    Miejscowość
    Częstochowa

Domyślnie

lili213 - mieszkam na Rakowie, okolice Stadionu na Rakowie. Niestety jeszcze nie nosiłam, wciąz szukam Kogoś bardziej doświadczonego, kto pomoże mi zacząc.

laracrofft - dzięki za info. Na pewno pojadę i zobaczę w tym auchan.

Chustoguru Awatar ala
    Miejscowość
    tu i tam

Domyślnie

Dziewczyny, w Auchan dowiecie się tylko podstaw o chustowaniu, raczej nie będzie możliwości przećwiczenia
    DOULA

najczęściej zaglądam z telefonu, więc proszę o cierpliwość w odpisywaniu

Chustonówka
    Miejscowość
    Częstochowa

Domyślnie

Szkoda

no ale może uda się złapac jakis kontakt z Mamą która przybliży tajniki. Ja spróbowałabym sama ale obawiam się że mogę robi cos źle, co bedzie wiązalo się z konsekwencjami zdrowotnymi. Nie chciałabym przez nieumiejętne chustowanie narazic małą na jakies kłopoty. Same rozumiecie ...

Chustoguru Awatar ala
    Miejscowość
    tu i tam

Domyślnie

Na pewno można się zapisywać na warsztaty chustowe w Kangurku, jednak nie mam jeszcze daty.
    DOULA

najczęściej zaglądam z telefonu, więc proszę o cierpliwość w odpisywaniu

Chustonówka Awatar lili213
    Miejscowość
    Częstochowa

Domyślnie

Inkak - a jak próbowałaś wiązać? Ja dość dobrze umiem kieszonkę, w tym chyba mogłabym pomóc. Teraz ćwiczę kangurka, prosty plecak i 2X.

Ala - a jak wyglądają takie zajęcia w Kangurku? Jaki jest koszt?

Chustonówka
    Miejscowość
    Częstochowa

Domyślnie

lili213 - ta metoda to chyba krzyżyk (?) taką starałam się zamotać małą. I to było tylko raz. Teraz za Namową Pani która udzieliła kilku raz w Auchan, mam Małą oswajać z chustą, motając codziennie na kilka minut . Ale bardzo chętnie skorzystałabym z Twojej pomocy, czy ona wciąż jest aktualna ? Jednak pod okiem kogoś bardziej doświadczonego, kto zerknąłby choć przez chwilę, czułabym się bezpieczniejsza.

Uprawnienia umieszczania postów