A może tak porównanie jednego typu w jednym miejscu?
Proszę, wypowiadajcie się jaka firma- chusta - najbardziej wam odpowiada i dlaczego?
Na rynku jest tyle różnych chust, które są najcieńsze, które najwytrzymalsze, najładniejesze...
A może tak porównanie jednego typu w jednym miejscu?
Proszę, wypowiadajcie się jaka firma- chusta - najbardziej wam odpowiada i dlaczego?
Na rynku jest tyle różnych chust, które są najcieńsze, które najwytrzymalsze, najładniejesze...
W tym wątku będzie tak: ile mam tyle opinii![]()
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
no i chyba o to chodzi... Sama chętnie się dowiem cos niecoś o różnych chustach. Osobiście nie mam pojęcia jaka firma produkuje jakie chusty- w sensie dotykowym- bo w ręku miałam tylko jedną![]()
W recenzjach każd marka ma swój wątek. Wątpię by udało się zebrać wszysto o wszystkich chustach w jednym wątku![]()
Ale może ktoś spróbuje![]()
obawiam się że oczekujesz niemożliwego, każda firma ma różne rodzaje chust. Żeby porównać te które miałam, musiałabym pół nocy nad tym siedzieć....wybacz![]()
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
i to jest jedyna słuszna odpowiedź.Zamieszczone przez myrra
półtora roku testów i naszego noszenia w rozmaitych szmatach znajdziesz w recenzjach.
MIŁEJ LEKTURY!
Madrze Dziewczyny prawia.
Poza tym pytanie która chusta jest najladniejsza jest mocno kontrowersyjne bo każdej cos innego się podoba np. poczytaj watek o pawiach lub indio.
Moja propozycja - popatrz, poczytaj i sama wybierz co Ci sie najbardziej podoba np. 2-3 chusty i wtedy konkretnie popytaj o nasze opinie
Albo określ jakie wagowo masz dziecko, jakie kolory lubisz i co oczekujesz od chusty - wtedy prędzej można coś doradzić.
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
kolor nie ma dla mnie znaczenia- tznw kazdym rodzaju zawsze mozna kkolor wybracmam 2 miesięcznego szkraba ale chciałabym coś, co nie rozpadnie się po roku... no i przede wszystkim na lato. Znalazłam np. Nati i z bambusem- no i z recenzji domyślam się że z bambusem jest delikatniejsza ale jak z żywotnością?? i to są tego typu problemy
![]()
Hej, ja mam dwie chusty, ktore maja prawie 20 lat i nie widac na nich sladow, aby sie mialy rozpascJezeli bedziesz dbac o chuste, to ona odwdzieczy ci sie miekkoscia
![]()
Nati z bambusem sa super dla maluszkow, bardzo mieciutkie.
Lindo a jakie chusty masz tak dlugo?![]()
Wataha: Nelly: 14/06/2007Lilly i Zuzka: 15/09/2010
![]()
http://zakamarek.eu - targowisko rzeczy różnych
http://shewolf-foto.blogspot.com - moja pasja
2014 będzie nasz!
tak jak pisze Lindao ile dbasz o chuste, zadna sie nie rozpadnie
poczytaj watek "chusta na lato". na pewno cos dla siebie wybierzesz!
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
chusty to nie ciuchy z bazaru, żadna nie rozpadnie się po roku (nawet po dwóch latach), o ile będziesz jej używać zgodnie z przeznaczeniem (a nie do szorowania podłogi na przykład)
najlepiej wybierz sobie taką, która Ci się najbardziej podoba (lub kilka), poczytaj recenzje, a jak nadal będziesz mieć problem, to zapytaj o konkretne chusty na forum. gwarantuję Ci, że otrzymasz duuużo odpowiedzi (co nie znaczy, że to ułatwi Ci wybór)
Helena --> luty 2008
Kalina --> wrzesień 2009
Amitola Studio - Fotografia noworodków i starszych dzieci, fotografia rodzinna, ciążowa, ślubna - Jelenia Góra, Legnica, Wałbrzych, Wrocław
Mój blog
Zamieszczone przez odynka
didki pewnieVega ma 20 letnią evę i chusta wygląda cudnie
![]()
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
Mam dwa indio z czarna metka, wg napisu na tej metce, to wygladaja na koniec lat 80tych. Jedno indio jest czarno-biale, a drugie granatowo-biale, cudne sa i mieciutkie. Oba didki zostawie dla dzieci, bede w tych chusach wnuki nosic![]()
no prosze czarne i granatowe - piekne i dlugowieczne![]()
Wataha: Nelly: 14/06/2007Lilly i Zuzka: 15/09/2010
![]()
http://zakamarek.eu - targowisko rzeczy różnych
http://shewolf-foto.blogspot.com - moja pasja
2014 będzie nasz!
Też mam jednego staruszka z czarną metką - obecnie pomieszkuje u hanti![]()
![]()
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007