no wlasnie....kto nosil w obu i moglby je porownac? za i przeciw
no wlasnie....kto nosil w obu i moglby je porownac? za i przeciw
2005,2008,2011,2018
net mi działa jak chce/nie chce...bywam chwilami...i czasem znikam
o! dzieki wielkie -fujara jestemjakos nie umiem nigdy tych szukajow obslugiwac tak zeby mi cos sensownego wyrzucilo
![]()
2005,2008,2011,2018
net mi działa jak chce/nie chce...bywam chwilami...i czasem znikam
Witam
Czy ktoś orientuje się może czy w Gliwicach lub bliskiej okolicy jest jakieś miejsce gdzie można przymierzyć nosidła Manduca i Tula??
Wyjeżdżam niedługo na urlop z 5 miesięczniakiem i planuję kupno nosidła bo z wózkiem byłabym "ograniczona". Poczytałam parę wątków gdzie porównywano oba nosidła i nadal jestem niezdecydowana ponieważ oba są chwalone. Najprościej byłoby przymierzyć i wtedy wybrać ale niestety nic mi nie wiadomo czy gdzieś w okolicy można to zrobić.
A może jest jakaś Mama, która posiada oba nosidła i pozwoliłaby je poprzymierzać...??
Pozdrawiam
Gosia83, sam nie siada ale trzyma mocno głowę, leżąc podnosi głowę i trzymany za rączki też chętnie siada. No i jest sporawy, miesiąc temu na szczepieniu ważył prawie 8 kg więc jest co nosić a raczej mu nie ubywa, ciuchy nosi na 68 - 74 cm.
Nie chciałabym mu oczywiście zrobić krzywdy tym nosidełkiem i nie zamierzam go cały czas w nim nosić a tylko w sytuacjach kiedy wózek nie da rady - np. wypad w Błedne Skałki.