Pokaż wyniki od 1 do 16 z 16

Wątek: manduca a tula?

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar madagaskar

Domyślnie manduca a tula?

no wlasnie....kto nosil w obu i moglby je porownac? za i przeciw

2005,2008,2011,2018

net mi działa jak chce/nie chce...bywam chwilami...i czasem znikam

Szukajguru
    Miejscowość
    Sopot/Gdańsk

Chustoholiczka Awatar madagaskar

Domyślnie

o! dzieki wielkie -fujara jestem jakos nie umiem nigdy tych szukajow obslugiwac tak zeby mi cos sensownego wyrzucilo

2005,2008,2011,2018

net mi działa jak chce/nie chce...bywam chwilami...i czasem znikam

Chustonówka

Domyślnie Maduca / Tula z Gliwic i okolicy

Witam

Czy ktoś orientuje się może czy w Gliwicach lub bliskiej okolicy jest jakieś miejsce gdzie można przymierzyć nosidła Manduca i Tula??

Wyjeżdżam niedługo na urlop z 5 miesięczniakiem i planuję kupno nosidła bo z wózkiem byłabym "ograniczona". Poczytałam parę wątków gdzie porównywano oba nosidła i nadal jestem niezdecydowana ponieważ oba są chwalone. Najprościej byłoby przymierzyć i wtedy wybrać ale niestety nic mi nie wiadomo czy gdzieś w okolicy można to zrobić .
    A może jest jakaś Mama, która posiada oba nosidła i pozwoliłaby je poprzymierzać...??

Pozdrawiam

Chustopróchno Awatar sakahet
    Miejscowość
    Spain :)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez noiosa Zobacz posta
    Witam

Czy ktoś orientuje się może czy w Gliwicach lub bliskiej okolicy jest jakieś miejsce gdzie można przymierzyć nosidła Manduca i Tula??

Wyjeżdżam niedługo na urlop z 5 miesięczniakiem i planuję kupno nosidła bo z wózkiem byłabym "ograniczona". Poczytałam parę wątków gdzie porównywano oba nosidła i nadal jestem niezdecydowana ponieważ oba są chwalone. Najprościej byłoby przymierzyć i wtedy wybrać ale niestety nic mi nie wiadomo czy gdzieś w okolicy można to zrobić .
    A może jest jakaś Mama, która posiada oba nosidła i pozwoliłaby je poprzymierzać...??

Pozdrawiam
    a czy Twój 5 miesięczniak siada już sam? jeśli nie, to jest jeszcze za mały na nosidła;
    i wg mnie w tym wieku zarówno manduka, jak i tula będą jeszcze za duże- chyba, że twój maluszek jest wyjątkowo duży

Chustonówka

Domyślnie

Gosia83, sam nie siada ale trzyma mocno głowę, leżąc podnosi głowę i trzymany za rączki też chętnie siada. No i jest sporawy, miesiąc temu na szczepieniu ważył prawie 8 kg więc jest co nosić a raczej mu nie ubywa , ciuchy nosi na 68 - 74 cm.
    Nie chciałabym mu oczywiście zrobić krzywdy tym nosidełkiem i nie zamierzam go cały czas w nim nosić a tylko w sytuacjach kiedy wózek nie da rady - np. wypad w Błedne Skałki.

Uprawnienia umieszczania postów