Cytat Zamieszczone przez egla30 Zobacz posta
A ja już mam poszukiwania ideału za sobą i powiem Wam szczerze, że niekoniecznie drogie = dobre. Nie lubię pieluch handmade, nie lubię formowanek, nie lubię i już. Wolę kupić kilka pieluch kieszonek z wyższej półki + Flipa z oryginalnymi wkładami. A to niestety duuuużo kosztuje... Chinki nam się nie sprawdziły, niestety.
Wielo ma tę ogromną przewagę nad jeznorazówkami, że wybor jest duzo wiekszy - i zalezy od wielu czynnikow, wygody rodzica takze, a z tego co wymienilas mam kilka kieszonek z wyzszej polki na wyjscia a flip to IMO najgorszy z mozliwych wybor. Co kto lubi i dla kazdego cos milego

Cytat Zamieszczone przez baryłka Zobacz posta
odpowiem Ci bo Cię lubię

jak zaczynałam z Kaliną to na jedno wydawałam ok 200 zł i tyle przeznaczałam miesięcznie na wielo co pozwolił mi w ciągu pół roku uzbierać ładny stosik bo pieluchy kosztowały ok 50 zł z wkładem lub aio totbotsa od których zaczynałam
czyli biorąc pod uwagę wzrost Vat to Twoje ceny dla mnie są ok
podpisuje się zaczynalam identycznie - czasem szalalam do 300 i tyle a potem przez pol roku nie kupilam nic

Cytat Zamieszczone przez kammik Zobacz posta
Nie zniechęca(ła) mnie. Równie dobrze mogłabym siedzieć i biadolić, że nie trenuję biegania, bo buty takie drogie, specjalna odzież potrzebna, krokomierze i dżipiesy, a prawda taka, że można i w tenisówkach dygać, jeno mi się nie chce tyłka ruszyć.

ide poczytac gdzie tu sie te lajki reputacji daje