Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 32 z 32

Wątek: Zagraniczne sklepy z pieluszkami

Chustofanka Awatar ekomummy
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

www.fillyourpants.co.uk

To był mój ulubiony sklep jak bylam w UK. Super fajna obsluga.
    Mama Adasia, 2007, Natalii 2009 i Lilianki 2014

www.ekomaluch.pl
    www.wielorazowepieluszki.pl
    www.kidstyle.pl

Chustonoszka Awatar sylwiado
    Miejscowość
    okolice Poznania

Domyślnie

A mi właśnie przyszła przesyłka z http://www.babykind.co.uk
    Zamówione 4.10. w skrzynce 12.10. Kupiłam przecenione Fuzzi Bunz (starsze kolory) i Real Easy - jest promocja bodajże -20% na Wonderosa chyba do dziś, więc ceny mimo kosztów przesyłki wyszły przyzwoite.
    Sylwia, mama potrójna

Miejscowość
    okolice Poznania

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez filipinka Zobacz posta
    juz chyba ze trzy razy zamawialam pieluszki w tym sklepie (bambooty, mini lale, cushie tushies, issy bear, blueberry) i przesylka docierala do mnie w ciagu niecalego tygodnia. polecam

http://www.cheeksandcherries.co.uk/
    Właśnie wypatrzyłam, że do 17.10. mają promocję -15% chyba na wszystkie pieluszki i darmowa wysyłka do UK.
    Sylwia, mama potrójna

Chustoholiczka Awatar Lotna
    Miejscowość
    Ballycanew, IRL

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sylwiado Zobacz posta
    A mi właśnie przyszła przesyłka z http://www.babykind.co.uk
    Zamówione 4.10. w skrzynce 12.10. Kupiłam przecenione Fuzzi Bunz (starsze kolory) i Real Easy - jest promocja bodajże -20% na Wonderosa chyba do dziś, więc ceny mimo kosztów przesyłki wyszły przyzwoite.
    Zamówiłam
    Anto 25.08.2008
    Zosia 24.10.2011
    Fasolka Listopad 2019

Chustomanka Awatar Malina

Domyślnie

Nie wiem, jak z wysylka do Polski, poza babybots, wiec napisze, co lubie ja, z wysylka do uk
    Babybots.co.uk - Lynsey jest swietna, b pomocna, ceny tez ma nizsze niz w innych miejscach. Reklamacja i inne sprawy zawsze na plus! no i wysylka zawsze na drugi dzien, albo tego samego.
    Bardzo tez lubie i nigdy sie nie zawiodlam:
    babykind
    kingdomfluff.co.uk
    jabulababy.co.uk
    nappyzone.co.uk
    fillyourpants.co.uk
    funkymonkeypants.com

Co do cheeksandcherries, to oni, odkad 'urosli' jakos nie nadazaja z niczym
    Kupowalam pare razy, w sumie zawsze byl jakis problem, najczesciej danej pieluszki nie bylo, a system pozwolil mi ja kupic, ale generalnie obsluga klienta byla ok, zarowno zwrot kasy jaki i wymiana. Teraz zatrudniaja dodatkowe osoby, bo sami nie daja rady.
    Raz sie zdarzylo, ze nie odpisywali na maile, wiec meczylam ich co drugi dzien, do skutku!!! Najlpeiej pisac bezposrednio do Alix, albo zostawiac im wiadomosc na facebooku
    http://www.przytulmniemamo.pl/

Malinowka wrzesien 2009

Miejscowość
    okolice Poznania

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sylwiado Zobacz posta
    Właśnie wypatrzyłam, że do 17.10. mają promocję -15% chyba na wszystkie pieluszki i darmowa wysyłka do UK.
    No i skusiłam się na promocję - 15% bo wyszły naprawdę przyzwoite ceny. Trochę obawiałam się po tym co tu pisałyście i dodatkowo zaginięciu przesyłki u nemhain. Zamówiłam 14.10. wieczorem a 19.10. miałam w mojej wiejskiej skrzynce, więc jak na najzwyklejszą przesyłkę zagraniczną tempo zawrotne. Nabyłam śliczne issy bear . Właśnie schną!
    Ostatnio edytowane przez sylwiado ; 20-10-2010 o 00:36
    Sylwia, mama potrójna

Chustodinozaur Awatar jul
    Miejscowość
    zachodnie podwarszawie

Domyślnie

podbiję wątek - może jeszcze jakieś fajne sklepy wysyłające pieluchy do Polski? Amerykańskie, może jakieś bliższe, czeskie?
    żona TEGO Jaśka
    mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)

Domyślnie

dziewczyny, a żeby płacić to trzeba mieć kartę kredytową? bo ja nie posiadam i będę mogła mieć jak się rozwiodę i będę miała nowego męża, bo obecny jest absolutnym przeciwnikiem wszelkich kredytów (poza mieszkaniowym).
    Ostatnio edytowane przez kawiareczka ; 22-07-2011 o 22:06

Miejscowość
    zachodnie podwarszawie

Domyślnie

kartę płatniczą którą można płacić w necie - nie musi być kredytowa - np nową mbanku
    żona TEGO Jaśka
    mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)

Miejscowość
    zachodnie podwarszawie

Domyślnie

Wykorzystując pobyt rodziny we Francji zrobiłam zakupy w tamtejszym sklepie www.lilinappy.fr - przesyłka jeszcze nie doszła, ale na razie wrażenia bdb - duży wybór, miałam bardzo dobry kontakt z właścicielką (?), która szybko odpowiadała na wszystkie pytania i wątpliwości.

Mniej szczęścia miała jednak inna forumka, która wysłała do nich zapytanie po angielsku - po kilku dniach nie dostałą odpowiedzi. Za to znalazła angielski sklep sprzedający pieluszki gdiapers (trochę taniej niż wyżej wymieniony) i wysyłający na terenie EU - www.husha-byebaby.com

edit. odpowiedź przyszła ale tylko na maila po francusku, nie wysyłają do Polski, choć do sąsiednich z Fr państw już owszem. Moja paczka (do Fr) dojechała szybko.
    Ostatnio edytowane przez jul ; 07-08-2011 o 22:45
    żona TEGO Jaśka

Chustomanka Awatar kista1
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Ja kupuję pieluszki na ebayu angielskim, można znaleźć dobre okazje a i przesyłka Royal Mail wychodzi całkiem tanio. Za 5 fuzzi bunzów rozmiar M zapłaciłam po 35 zł za każdą z przesyłką, a woonderosy wyszły po ok 50 czyli taniej niż w PL.

Chustoguru Awatar mTuśka

Domyślnie

http://www.husha-byebaby.com/ polecam z gdiapers i jestem zadowolona,bardzo szybka dostawa.
    Zu(09) ZO (* 13) Bru(14)

Uprawnienia umieszczania postów