Ja też z Sopotu, też pewnie do wakacji, może trochę dłużej, jestem chętna na spotkanie.Zamieszczone przez Kasia.234
Ja też z Sopotu, też pewnie do wakacji, może trochę dłużej, jestem chętna na spotkanie.Zamieszczone przez Kasia.234
Alicja 12.10.08 : Martyna 01.03.11 : Oleg 28.06.14
Wow, nie wiedziałam że nas tyle na ChełmieTylko którędy wy chodzicie że was nie widać? To może jakieś spotkanko?
Słuchajcie, a może, skoro zrobiło się wreszcie ciepło, umówimy się na jakiś mały chustowy spacer? Ja np. jutro, jeśli tylko nie będzie lało, wybieram się pewnie koło południa na Starówkę. Jak komuś pasuje, to dajcie znać - tylko wtedy żeby się nie szukać proponuję się albo umówić w konkretnym miejscu i czasie, albo wymienić na PW komórkami.
Na Przymorze i inne dalsze rejony też się mogę umówić, ale tylko w jakiś weekend, bo niestety ja pracująca i tylko w weekendy mam czasApril, szkoda że w poniedziałek
Aha, i jeszcze jakby kiedyś była pogoda, to może jedna z moich stałych weekendowych tras spacerowych: parki w okolicach Grodziska (zdążam tam trasą Odrzańska-Ciasna-Kartuska- park przy Bema- park na Grodzisku i z powrotem). Pasuje komuś?
![]()
To moje trasy są
Odrzańska-ciasna-kartuska schodzę zawsze do centrum i do slonethko.
A w trajtku to patrzą jak na zjawisko na nas, a okazuje się, że na chełmie więcej takich![]()
Wiktor 27.09.2008
Ja nie wierzę normalnieZamieszczone przez frau
![]()
Potęga internetu, co?
To co, kiedy spacerek?
Już się nie mogę doczekać swojej pierwszej chusty, a na razie mogę się wybrać na spacer z wózkiem, ale wolałabym gdzieś w rejonie Sopot/Oliwa/Przymorze
Poniedziałek?
Z widzenia to się na bank znamy, a i dzieci prawie w jednym wieku mamy
Nie mogę awatarka wkleić :/
Ostatnio edytowane przez frau ; 23-06-2009 o 20:17
Wiktor 27.09.2008
Na przymorzu też możemy się spotkać![]()
Wiktor 27.09.2008
To co, czekamy na lepszą pogodę i rozpoczynamy sezon spacerów po Gdańsku/Trójmieście![]()
NoTylko sztuką największą będzie zebrać się w tym samym czasie i miejscu, i jeszcze żeby pogoda nam psikusa nie sprawiła, jak już się uda umówić...
Spoko, postaramy się
Oj dużo nas będzie!!!
Wiktor 27.09.2008
April, właśnie przeczytałam, ze dziś zapraszałaś
He he... a miałabym pretekst ,zeby dotrzeć w Twoje rejony, bo dzis córka kumpeli ma urodziny
A teraz to już po ptakach.... za 2 godzinki mam zebranie w szkole
Kasia,
napisz kiedy bedziesz na Przymorzu na spacerku. Ja bywam codziennie - mozemy sie spotkać.
Frau - Ciebie to doczekać sie nie mogę i Twoich nowych nabytków tez
Buziaki
i
No właśnie jutro się wybieram, będę koło południa bo tak się wstępnie umówiłyśmy z frauZamieszczone przez madaleine72
![]()
Juppi! Ja też chełmianka - świeżynka w chustonoszeniuBardzo chętnie wybiorę sie na spacerek po okolicy
![]()
![]()
- mieszkam na Starym Chełmie
Agnieszka: 10.11.2008r.
Alicja: czekamy...
Coraz więcej nas na Chełmie![]()
Słuchajcie, ma ktoś ochotę na małe spotkanko w przyszły weekend? W sobotę na ten przykład?
SuperA mogłoby być koło 11:00?
W kwestii miejsca, to możemy się np. spotkać u mnie, a potem przejść na spacer?
Mieszkam na granicy starego i nowego Chełmu (namiary mogę na priv podać).
U mnie przyszła sobota niestety odpadaale jestem jak najbardziej ZA spotkaniem - już ciesze się na następne - może uda się spotkać, najlepiej w którąś niedzielę?
Agnieszka: 10.11.2008r.
Alicja: czekamy...
EH
a ja gdanszczanka z urodzenia
ale na studia przyjechalam do stolicy i tak mi sie zostalo..
ale tez chetnie na hale bym wpadla na kawe..
eh az mi sie zatesknilo za MOIM gdanskiem
A ja proponuję w tygodniu dla odmiany, bo weekendy zazwyczaj spędzamy poza miastem.
Wiktor 27.09.2008
Nie dogodzisz![]()
Także jestem za dniem powszednim![]()