Ja niestety Madzi nie nosiłam w chuście,wiec właściwie jestem chustową teoretyczkąTeraz staramy się o drugiego dzidziusia,którego mam nadzieję nosić w chuście,czyli jeszcze trochę przede mną
![]()
Ja niestety Madzi nie nosiłam w chuście,wiec właściwie jestem chustową teoretyczkąTeraz staramy się o drugiego dzidziusia,którego mam nadzieję nosić w chuście,czyli jeszcze trochę przede mną
![]()
Madzia 25.09.2006
Ewunia 3.10.2009
Ania mój Aniołek (*) 1.07.2011 23tc
Hanulka 27.09.2012![]()
Wojtuś 11.03.2016
Moja Basia też już prawie wyrosła z chust. właściwie to używam już tylko kółkowej i to sporadycznie. Starszaka niestety nie nosiłam, a kolejnego chuścioszka już raczej nie będzie. A tyle bym jeszcze chust chciała wypróbować i marzy mi się kółkowe indio![]()
Młody 2001 Młoda 2007 Byłam mamuk1
Hania z chust mi wyrosla, chustowalam ja od 5 miesiaca. Teraz przegladajac oferte elastykow pozadam drugiego dzieciaczkaA potem trzeciego
![]()
to calkiem fajna myslZamieszczone przez Dagmara
Nelly jeszcze sie chustuje ale woli chyba MT bo nie mecze jej tyle motaniemno i poucha uwielbia i kolkowa niedlugo wyprobuje - no ale my mamy w planach kolejne malenstwo i juz bede od poczatku nosic w chuscie a nie tak jak Nellke od 5 msca chyba dopiero... albo i pozniej hmm
Wataha: Nelly: 14/06/2007Lilly i Zuzka: 15/09/2010
![]()
http://zakamarek.eu - targowisko rzeczy różnych
http://shewolf-foto.blogspot.com - moja pasja
2014 będzie nasz!
ale pieknie napisalas. Masz racje ze starszakami tez fajne rzeczy mozna robic. Tego trzeb mi bylo, bo ja wciaz zaluje ze nasze dzieci rosna...
Ewa, mama Martusi (2000), Krzysia (2002), Wojtusia (2006) oraz Marysi (2008)
to wyrośnie
Znaczy, juz wyrosło. I tak jak noszenie było absolutnie fascynujące, tak teraz niesamowitą frajdę daje mi obserwowanie samodzielności i samobieżności tego jeszcze niedawno totalnego zawisaka
Najlepsza rzecz w całym tym matkowaniu to zmienianie się wraz z dzieckiem, przy czym to ono narzuca rytm. Super ćwiczenie elastyczności życiowej![]()
Ja jeszcze noszę, choć już nieczęsto, bo Tymek ruchliwy i wszędobylski bardzo, więc mi z pleców złazi, ale już się cieszę na nasze następne chuścioszki...bo bynajmniej mi się przez te półtora roku nie znudziło![]()
Tymoteusz 2007, Natan i Beniamin 2009, Blanka 2013
a ja już się wychustowałamjuż nie myślę co będzie później, nie marzę o kolejnym chuściochu.
Ostatnio pani w sklepie podała mi rajstopy w rozm 4 !!!!!!! spojrzałam w lustro rz3czywiście z dzieckiem na sobie wyglądam na kilka rozm więcej.
Chcę odzyskać swój stary dobry wygląd, chcę założyć szpilki, pozbyć się z torebki pieluch...
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
Hanti,może ona patrzyła na Twój wzrost-ja się w trójce topię szerokościowo, ale dwójka z tyłka mi spada bo za krótka![]()
a w ogóle,najseksowniejsze kobiety świata?
chude zadbane laski w szpilkach w otoczeniu gromadki szczęśliwych dzieci
tak wszyscy moi znajomi płci męskiej twierdzą![]()
trójkę jeszcze bym przeżyła, ale czwórka ????????
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
Może po czwartym chuścioszku już się jest nasyconym i spełnionym noszącym![]()
Hanti, my to te najmlodsze dzieci w podobnym wieku mamy i czesto mamy podobne odczucia. Marysia stala sie coraz bardziej absorbujaca, chusta sama juz jej po prostu nie wystarcza, ona chce innych bodzcow, na szczescie starszaki jej czesc dostarczaja... Ja juz tez chce szpilki i elegancka torebke. A Ty mloda jeszcze bedziesz jak doczekasz sie szpilek. Poza tym ta ekspedientka chyba sie nie znala, bo nawet w chuscie sprzedalabym Ci 2. Pozdrawiam, Ewa
Hanti, czym Ty się przejmujesz, przecież Ty szczuplutka jesteś! Pani się coś pomyliło albo rzeczywiście chodziło jej o Twój wzrost.
a może ona chciała 4 pary Ci sprzedać?![]()
Jula 18.12.2004, Wojtek 17.01.2008
Herbata z Malinami
popza tym wiosna idzie i koniec z dziecmi pod kurtka)), juz sie ciesze!
mi wystarczy jak w już w polar będę mogła przeskoczyćtam Kluska ma swoją kieszonkę, a ja nie wyglądam jakbym nadal w ciąży była
![]()
Mam podobnie. Mam poczucie , że ja za nimi nie nadążam, tak szybko i dynamicznie się zmieniająZamieszczone przez luxnordynka
Też tak sobie powtarzam, elastyczności życiowej, akceptacji, że wszystko się zmienia ciągleZamieszczone przez kakot
Mam tylko nadzieję, że tak jak Hanti, się wychustuję, zanim moje dziecię z chusty wyrośnie![]()
wyciągam swój stary wątek, bo mi właśnie moje prawie 1,5 roczne dziecko przed chustą zaczęło uciekać
trochę chyba za wcześnie, mam nadzieję, że to tylko chwilowy bunt, bo ja się wcale jeszcze nie wychustowałamA jak tam Wasze półtoraroczniaki lub młodsze/starsze maluchy? Buntują się?
hmm moja to jeszcze nie ma nic do gadania
ale ja tez czasami sobie mysle i przeraza mnie to ze juz nie bedziemy sie chustowac
Jestem optymistycznie nastawiona i pewnie ze 2 lata jeszcze pochustuję. Zwłaszcza, ze dzisiaj mój synuś tylko w chuście chciał siedzieć na zakupach.
A jak będą mieli po 3,4 latka i zmęczą się na spacerku to do chusty i na plecy![]()