Pokaż wyniki od 1 do 20 z 97

Wątek: schizy zaliczam nosidelkowe

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar alifi
    Miejscowość
    Rydzynki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dirk5 Zobacz posta
    Wgryzaj się, wgryzaj- już tam było o Tobie ...
    Jeny! Co Wyście tam...? Lece!

edit: Powróciłam. Ale długi ten wątek
    Ostatnio edytowane przez alifi ; 26-05-2012 o 11:27
    Kajetan Iwo (31.01.2008) Kalina Jagoda (16.05.2011)

UWIERZYŁAM W ŻYCIE POZAFORUMOWE

Chusteryczka Awatar mimka
    Miejscowość
    Francja póki co...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alifi Zobacz posta
    Trzeba mieć jaja, wyczucie i dryg do takich numerów. Mama jest dziennikarką

brawa dla Mamy
    jasne, że wisiadła z nieświadomości są. no i dlatego, że szybciej, a nie jakieś babranie się w długiej szmacie...
    ja tutaj widzę praktycznie same wisiadła...(( generalnie już się przyzwyczaiłam, choć zawsze patrzę ze współczuciem...(delikatnie mówiąc).
    Kiedyś na placu zabaw... około godziny 17.30, rozmyślając o tym, jak to mamy właśnie schodzą się po swoje dzieci, przejmując je od niań, zauważyłam panią obok, która zaczęła motać chustę! Wow, myślę, chce nadrobić ten czas, gdy była w pracy, teraz poprzytula synka, pogada z nim, no fajnie, że są i tu świadomi rodzice. Moje przemyślenia zahamowała ta sama pani... wkładając swego synka do tej chusty przodem do świata.
    Aaaaaaaaaaaaaaaaa, szlag by to

Chustofanka
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Jakiś miesiąc temu wdziałam 2 panie, gadające ze sobą i dumnie idące z dziećmi w wisiadłach przodem do świata

Na przystanku raz stała sobie pani, dziecko w wisiadle, główka na wysokości pasa tej pani Spało wykrzywione, do tego jak się pani ruszyła to się odbijało jak torebka

Niedawno też widziałam mega grubą panią z dzieckiem przodem do świata, plecki dziecka opierały się o duży brzuch tej pani

Kilka dni temu natomiast widziałam pana, wisiadło dość luźno zapięte, odbijało się o jego brzuch. Chyba niewygodnie mu było tak nieść, bo wrzucił sobie dziecko na ramię Tylko po co mu to nosidełko w takim razie

Chustofanka
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Dzisiaj na bazarku:
    Ja jedna z chustą. Pełno wózków.
    I 2 wisiadła - jedno BB przodem do świata
    Drugie jakieś inne, dzieć w prawdzie przodem do mamy, za to główka na wysokości piersi, tak pomiędzy nimi, albo i nawet niżej

Uprawnienia umieszczania postów