Pokaż wyniki od 1 do 20 z 97

Wątek: schizy zaliczam nosidelkowe

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar efcia1981
    Miejscowość
    opolskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chapicha Zobacz posta
    A zauważyły w zalinkowanym nosidełku wisiadełku , że pisało, że utrzymuje nóżki w pozycji żabki? A czy wystawiający widział kiedykolwiek pozycję żabki ja się pytam?
    może o pozycję rozjechanej żabki chodziło

Chusteryczka Awatar Truscaveczka
    Miejscowość
    Podkarpacie

Domyślnie

Dziewczynyyyyy, to coś na drzwi to nie jest prawdziwy produkt. Jest taka dziedzina sztuki (chwilowo mam zaćmienie i nie pamiętam nazwy), która zajmuje się właśnie takim designem - tylko powstające rzeczy są nierealne. Typu filiżanka dla leworęcznych albo masażer wielkiego palca u stopy.
    Sarcasm helps keep you from telling people what you really think of them.
    Dziergam Pichcę Ględzę Tłumaczę

Chusteryczka Awatar alifi
    Miejscowość
    Rydzynki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Truscaveczka Zobacz posta
    Dziewczynyyyyy, to coś na drzwi to nie jest prawdziwy produkt. Jest taka dziedzina sztuki (chwilowo mam zaćmienie i nie pamiętam nazwy), która zajmuje się właśnie takim designem - tylko powstające rzeczy są nierealne. Typu filiżanka dla leworęcznych albo masażer wielkiego palca u stopy.
    No ja właśnie tak myślałam, że to raczej jakiś figiel/żart/koncept designerski typu uchwyt do noszenia kota Więc jak, produkt serio, czy nie?

Ja ostatnio widziałam dziecko kilkutygodniowe w wisiadle frontem do handlowego centrum (już sama wizyta z takim maleństwem w CH budzi niejaki opór...). Spało, naprężone, rozciągnięte w pionie, wiszące. Tata pewnie zadowolony, że maluch taki spokojny.

Moja mama ma taki ryzykowny patent. Podchodzi z ciepłym uśmiechem i słowem "przepraszam" na ustach, po czym zaczyna od słów: "Jestem pediatrą...". Ale ona ma talent do takich rzeczy, jest rozluźniona, życzliwa, nienachalna, a przy tym bardzo prof. Kilka razy udało jej się fajnie w ten sposób podziałać. Kobiety z którymi rozmawiała dziękowały i wyjaśniały, że nie miały pojęcia. Akurat nie dotyczyło to wisiadeł, ale innych akcji szkodliwych m.in. dla kręgosłupa dziecka.

Trzeba mieć jaja, wyczucie i dryg do takich numerów. Mama jest dziennikarką
    Kajetan Iwo (31.01.2008) Kalina Jagoda (16.05.2011)

UWIERZYŁAM W ŻYCIE POZAFORUMOWE

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Gniezno

Domyślnie

Serio piszesz?...Uffff.... Jeżeli tak jest, kamień spadł mi z serca i potoczył się z hukiem w przepaść.

W każdym razie masz za to punkta reputacji ode mua .

"Czytelnik może żyć życiem tysiąca ludzi, zanim umrze. Człowiek, który nie czyta, ma tylko jedno życie." G.R.R. Martin

Chusteryczka Awatar alifi
    Miejscowość
    Rydzynki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dirk5 Zobacz posta

W każdym razie masz za to punkta reputacji ode mua .
    Właśnie czytam, że w reputacyjnym wątku nieźle punktami żonglujecie. Powinnam się wgryźć w temat?
    Kajetan Iwo (31.01.2008) Kalina Jagoda (16.05.2011)

UWIERZYŁAM W ŻYCIE POZAFORUMOWE

Chustoguru Awatar mamaslon
    Miejscowość
    WLKP

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alifi Zobacz posta
    Właśnie czytam, że w reputacyjnym wątku nieźle punktami żonglujecie. Powinnam się wgryźć w temat?
    no ja Ci juz pare przyznałam...hahah...
    Kruszynka 2010
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci
    LULAMY Akademia Chustonoszenia
    Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
    BabyLedWeaning
    oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
    moje zwierzaki i

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Gniezno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alifi Zobacz posta

Wgryzaj się, wgryzaj- już tam było o Tobie ...

"Czytelnik może żyć życiem tysiąca ludzi, zanim umrze. Człowiek, który nie czyta, ma tylko jedno życie." G.R.R. Martin

Chustomanka Awatar dita

Domyślnie

Bardzo bym chciała żebyś miała rację, ale niestety tak nie jest. Na wyspach można to normalnie kupić. I obawiam się, że nie tylko tam

http://www.argos.ie/static/Product/p...er/9043886.htm

I co najgorsza, jest do dość popularne i zachwalane, o czym można przekonać się czytając komentarze do tego ustrojstwa. Normalnie włos na głowie się jeży, masakra

Chusteryczka Awatar sensibileanima
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dita Zobacz posta
    Bardzo bym chciała żebyś miała rację, ale niestety tak nie jest. Na wyspach można to normalnie kupić. I obawiam się, że nie tylko tam

http://www.argos.ie/static/Product/p...er/9043886.htm

I co najgorsza, jest do dość popularne i zachwalane, o czym można przekonać się czytając komentarze do tego ustrojstwa. Normalnie włos na głowie się jeży, masakra
    aaaaaaaaaaaaaaa masakra

ostatnio moje nosidełkowe schizy sięgnęły zenitu, jak na targach Mother&Baby we Wrocławiu w ciągu godziny naliczyłam 7...

w tym bliźniaki, jedno u mamy w wisiadle, drugie u taty

Chustomanka Awatar kerna
    Miejscowość
    Krosno

Domyślnie

ja nie mogę przeboleć że nie odezwałam się gdy mijała mnie mama z maluszkiem (na oko 2-3m-ce) w wisiadle. Krzywo zapięte pasy spowodowało że maluch wisiał przechylony na jeden bok. Jego nózki dyndały między jej kolanami, główka na brzuchu a mama zadowolona. Takiej masakry nigdy nie widziałam więcej..mam wyrzuty

* Liwia * (03.01.14)
    Misiek 31.08.2008
    Lusia 06.09.2010 Pola 01.04.15 Kajka 07.06.17

Chustofanka
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Też co raz widzę wisiadła niestety :/ O ile u niektórych dzieci jako tako wyglądają, to w innych dosłownie odbijaja się od rodziców :/
    Zastanawiam sie tylko czy jak śpią (bo często widz śpiące, z główka wiadomo jak ) to czy im tak wygodnie?

Chustonoszka Awatar buba

Domyślnie

Mnie też boli bardzo, wręcz fizycznie, widok dziecia w wisiadle...
    Największe niemiłe zdumienie zaliczyłam, jak zobaczyłam tatę, który był ze mną na warsztatach chustowych, dumnie niosącego swojego syna w wisiadle przodem do świata. I tak z nim jeszcze podskakiwał - auuu :/

Chusteryczka Awatar tintirinka
    Miejscowość
    Wiocha pod Warszawą

Domyślnie

Masakra z tymi wisiadłami.... Ostatnio widziałam po raz pierwszy wisiadło na żywca i aż mnie zabolało.
    A macie może jakieś skuteczne sposoby pogadania z mamami które zawieszają swoje dzieci?
    Jak zagadać, żeby się nie obraziły i przede wszystkim żeby tak nie nosiły.
    Jak podejdę i powiem że tak nie można nosić, tylko inaczej i że to widiadło to do kosza, to przecież popatrzy na mnie jak na wariatkę i pójdzie precz.\
    Może jakieś ulotki sobie zrobić na ksero i rozdawać

Uprawnienia umieszczania postów