Pokaż wyniki od 1 do 20 z 97

Wątek: schizy zaliczam nosidelkowe

Mieszany widok

Chustomanka Awatar Aniika

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez belfe Zobacz posta
    wpadł mi do głowy - wredny pomysł
    jak jeszcze raz zobacze kogoś z wisiadłem to powiem :
    " konsultował Pan/i noszenie tak małego dziecka w takim wisiadle z ortopedą ? bo jeżeli nie to za jakieś 6 misiecy zapraszam na rechabilitacje z dzieciatkiem "
    nie wiem czy dam rade to powiedziec bo we mnie sie odrazu gotuje , serce mi wali jak kogos takiego widze lae chyba sie przemoge - ludzie są nieuswiadomieni ze robia krzywde dzieciom
    Moim zdaniem to przesada, serio ja bym czegos takiego nie powiedziala obcej osobie, a nawet komus kogo znam. Lepiej taktownie i spokojnie.

W rodzinie meza, bujali dziecko w foteliku samochodowym, czesto i gesto i tez tego nie skomentowalam, bo wiedzialam, ze i tak do nic nie dotrze.

Chustonoszka Awatar kamilajka
    Miejscowość
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aniika Zobacz posta
    W rodzinie meza, bujali dziecko w foteliku samochodowym, czesto i gesto i tez tego nie skomentowalam, bo wiedzialam, ze i tak do nic nie dotrze.
    A czemu to złe? Chodzi o ten tzw. syndrom dziecka podrzucanego?
    Natalka (29.06.2012 r.), Zosia-Aniołek* (01.2014 r.*), Piotrek (04.12.2014)

http://zrobionezkartonu.pl/

Chusteryczka
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

koło mnie tez nosi takie malenstwo przodem do swiata....strasznie mnie to boli ale nie wiem co robic...nie znam kobiety a widzialam ze inna sasiadka z klatki obok jej tam cos pomagala to zlozyc moze i jej pozyczyla

ale chadza tez mamuska w chuście niezbyt dobrze zawiazanej kieszonce i tez nie wiem czy to dobrze....

Chustonówka

Domyślnie

ale chadza tez mamuska w chuście niezbyt dobrze zawiazanej kieszonce i tez nie wiem czy to dobrze....[/QUOTE]

A co jest zźle w tej kieszonce, bo ja tez początkująca jestem i się zawsze zastanawiam, czy małą dobrze zachustowałam....

Chusteryczka
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

a no źle ma dociągnietą chuste bo luzy przy szyi takie że glowa dynda i trzyma rękoma....też niemiło patrzeć

Chustoholiczka Awatar roneczka
    Miejscowość
    Morąg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aniika Zobacz posta
    A co złego jest w tym bujaniu?
    Pytam, bo ja ostatnio bujam dwulatka do snu ( zamiast piersi syn akceptuje to bujanie).

Pokarm jest w głowie a nie w cyckach

http://www.avast.com/pl-pl/get/3PZrfmgB

Chustoguru Awatar livada
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez roneczka Zobacz posta
    A co złego jest w tym bujaniu?
    Pytam, bo ja ostatnio bujam dwulatka do snu ( zamiast piersi syn akceptuje to bujanie).
    Może nie chodzi o bujanie tylko o fotelik? W sensie, że dziecko nie powinno za długo w nim być? W mojej rodzinie też było dziecko, które jako mniejsze niemowlę chyba większość czasu spędzało w foteliku, ale ja wtedy miałam 18 lat więc nawet nie wiedziałam że coś nie tak
    Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)

Chustomanka
    Miejscowość
    Usa

Domyślnie

Wróciłam właśnie znad naszego morza. Dwa tygodnie byłam i przez ten czas widziałam sporo wózków (ogólnie nie mam nic przeciwko samemu wózkowi, sama korzystam i z niego i z nosidła, ale ludzie - po plaży...?), żadnej chusty (!) za to sporo wisiadeł. Szok. Byłyśmy trzy - ja z Tulą i moje dwie koleżanki z Marsupi, reszta to same wisiadełka. Byłam w szoku, bo spodziewalam się raczej widoku chust i miękkich nosidełek, a tu przykra niespodzianka.
    Szkoda, BB ma chyba zbyt dobrą reklamę, poza tym jest skandynawskie (chyba) a to u nas ostatnio synonim dobrego produktu, szczególnie dla dzieci. A swoją drogą, czy wszystkie BB są wisiadłami? Nie badałam nigdy tej marki, więc nie wiem. A pytam tylko z czystej ciekawości (i przepraszam za OT).

Chusteryczka Awatar sensibileanima
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

my wczoraj w smyku widzieliśmy Panią z wisiadełkiem i może sam widok, by mnie tak nie zdziwił, gdyby nie fakt, że Pani miała tak nisko założone wisiadło, że obijała swoimi nogami, nogi dzieciaczka masakra jakaś

i jakie zdziwienie było na widok Jagody w chuście, to już nawet nie wspomnę

Chustofanka
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Dzisiaj w drodze z bazarku do domu 2 wisiadła, w tym jedno z dzieciem przodem do świata

Chusteryczka Awatar sensibileanima
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pulpecja Zobacz posta
    Dzisiaj w drodze z bazarku do domu 2 wisiadła, w tym jedno z dzieciem przodem do świata
    oczywiście wymienione przeze mnie wisiadło także z dzieciem przodem do świata

Uprawnienia umieszczania postów