hmm, niełatwo się przyznać, ale jestem uzależniona od Grey's Anatomy... codziennie sprawdzam czy jest nowy odcinek, choć jak wiadomo to bez sensu![]()
hmm, niełatwo się przyznać, ale jestem uzależniona od Grey's Anatomy... codziennie sprawdzam czy jest nowy odcinek, choć jak wiadomo to bez sensu![]()
mi się zdawa, że oni siatki mają zabezpieczające)
pewnie na planie filmowym tak, ale co autor miał na myśli
wiecie jakiego ma pałera taka piłeczka? Musieliby mieć baaaaaaaaaaaaaardzo dlugie te siatki
Z maużem mieliśmy już przemyslenia, że oni tak specjalnie... Lecę te piłki, spadają na ludzi, autobusy, samochody, a ranni trafiają prosto do nich na stół
Jakoś trzeba sobie zapewnić byt...
Kocham, kocham, kocham Greysówi mam ochotę udusić Shondę za to, co zrobiła w finale 8 sezonu, ryczałam jak głupia, takie bezsensowne zakończenie, że szok:/
A z piłeczkami to ja zawsze myślę, że wybijają komuś okna ;-P
Nazgul, 1. 02. 2009;
Morgulina 13. 06. 2011
One candle left to burn now... before the Darkness comes.
A kiedyś Bailey nosiła swojego syna w pouchu albo kółkowej, nie pamiętam, to było tyle sezonów temu...
Te piłeczki są po to, aby w Seattle Mercy West mieli pacjentów
I ja jestem w stanie zaawansowanego uzależnienia od Gray's Anatomy. Zakończenie 8 sezonu bardzo mnie zdenerwowało, akcja zakończona w środku (a poza tym mam brzydkie skojarzenia z naszą polityką....), muszę czekać do września na ciąg dalszy. Grrrr![]()
Ostatnio edytowane przez Bonita ; 23-05-2012 o 11:10 Powód: literówka w tytule :P
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]
No oglądam, chociaż bez większego zaangażowania. Już wszyscy spali ze wszystkimi. I jak do kogoś mówią "to prosty zabieg" to właściwie wyrok śmierci jest.![]()